Google+

DeSims2.nl is looking for reporters!

maandag, oktober 3, 2005 - 23:00

Op 20 oktober vinden de Sims Awards plaats. Wil jij een speciale backstage pas winnen, en alle VIP's interviewen? Geef je dan op als onze razende reporter!

Als razende reporter woon je niet alleen de Award show bij, maar mag je na de show ook naar de VIP party. Daar sta je oog in oog met alle winnaars en nog meer bekende Vlamingen.

Je bent daar met een speciaal doel: alle winnaars het hemd van het lijf vragen! Als razende reporter ga je namelijk aan de slag met een leuk stuk voor deze website, zodat alle leden die niet bij het evenement kunnen zijn toch niets hoeven te missen. Het verslag zal een speciale vermelding op de frontpage krijgen, en daarnaast krijg je een leuk aandenken aan deze avond.

Wat moet je doen om je op te geven? Beschrijf in een korte tekst hoe jij te werk zal gaan als razende reporter; welke vragen zou je stellen en stap jij zomaar op iedereen af?

De tekst kun je sturen naar: wedstrijd@desims2.nl

De twee origineelste inzendingen worden door ons uitgenodigd.

Vermeld bij het insturen de volgende gegevens:

  • Naam en voornaam
  • Leeftijd
  • Naam op het forum
  • Nationaliteit

Aan deze wedstrijd mogen alleen Belgische leden meedoen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen kunnen worden ingestuurd tot en met 14 oktober.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon