Google+

HOLLYWOOD, WE KOMEN ERAAN: EA PLAY IS TERUG!

zaterdag, maart 3, 2018 - 22:00
EA Play 2018

Doe mee vanaf 9 t/m 11 juni in het Hollywood Palladium voor games, muziek en meer

EA PLAY komt deze juni terug naar de stad van de sterren, en we nemen de grootste games van het jaar met ons mee.

  • Waar: Hollywood Palladium
  • Wanneer: 9 t/m 11 juni 2018
  • Tijd: zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur PT (23.00 tot 05.00 uur CET); zondag en maandag van 10.00 tot 20.00 uur (19.00 tot 05.00 uur CET)

Op EA PLAY staan onze gamers en communities centraal. EA PLAY is dé plek om elkaar en onze games te leren kennen. Of je nou in persoon komt kijken of de show online volgt via je favoriete content-makers en community-leiders. Op EA PLAY krijg je vroege toegang tot onze games, luisteren wij naar je feedback en gaan we het met zijn allen natuurlijk enorm naar onze zin hebben met de grootste games ter wereld!

En het beste moet nog komen. De tickets zijn namelijk gratis!

Tijdens het jaarlijkse driedaagse evenement krijgen spelers hands-on ervaringen met onze games in het Palladium, terwijl een paar van de grootste content-makers ter wereld hun beeldmateriaal en livestreams direct vanaf de beursvloer met spelers delen die het evenement online meemaken. We hebben ook een vol programma voor jullie in petto op EA.com, met de laatste nieuwsberichten, verhalen, live content en meer van je favoriete games.

Welke games? Op EA PLAY 2018 krijg je de kans om onze nieuwe Battlefield™ te spelen, alsmede nieuwe titels van EA SPORTS™ en een diepgaande blik in de prachtige nieuwe actiegame Anthem™. De Sims™ 4 en onze mobiele games zijn ook van de partij, en natuurlijk hebben we ook een paar verrassingen voor je in petto.

Er staat een hoop op je te wachten als je naar Hollywood kan komen: honderden gamestations, geweldige demo's en talloze ervaringen voor zowel bezoekers als families, waaronder muziek, kunst, lekker eten en entertainment voor iedereen.

Tickets zijn deze lente beschikbaar. En aan de hand van jullie feedback van vorig jaar hebben we een nieuw systeem geïmplementeerd om iedereen betere hands-on toegang tot hun favoriete games te geven. Dus hou het nieuws de komende weken en maanden in de gaten voor meer informatie over EA PLAY 2018, waaronder de beschikbaarheid van tickets, het programma, entertainment en meer.

We zien je in Hollywood!

Om op de hoogte te blijven van EA PLAY kun je je hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief of ons volgen op Facebook (https://www.facebook.com/EA) en Twitter (https://twitter.com/ea).

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon