Google+

EA Lanceert De Sims 2 Studentenleven

dinsdag, maart 1, 2005 - 22:00

De Sims maken de campus onveilig in het eerste uitbreidingspakket
voor het pc-fenomeen De Sims 2

Klik hier om het persbericht te lezen.


EA Lanceert De Sims 2 Studentenleven

De Sims maken de campus onveilig in het eerste uitbreidingspakket voor het pc-fenomeen De Sims 2

Electronic Arts, Schiphol-Rijk - 28 februari 2005 - Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag bekendgemaakt dat De Sims™ 2 Studentenleven, het opwindende uitbreidingspakket voor de populaire pc-game De Sims 2, vanaf 10 maart in de winkel ligt onder het EA GAMES™-merk. In september 2004 werd De Sims 2 gelanceerd als de hypermoderne opvolger van de bestverkochte pc-game aller tijden, The Sims™. De Sims 2 schoot als een raket naar de top van de gameslijsten en is een enorm succes onder zowel de fans als de critici. In dit eerste uitbreidingspakket voor het pc-fenomeen, kun je met je Sims je ultieme studentenfantasieën laten uitkomen. De Sims 2 Studentenleven is ontwikkeld door de bekroonde EA Maxis-studio, die met deze uitbreiding een nieuwe leeftijdsgroep introduceert: de jongvolwassenen. Daarnaast zijn er 4 nieuwe carrières beschikbaar, kun je het spelverloop op nog meer nieuwe manieren beïnvloeden en krijg je de beschikking over 125 nieuwe objecten.

De Sims 2 Studentenleven laat je een hele nieuwe levensfase ontdekken als jongvolwassene. Daarbij moet je rekening houden met de verlangens en angsten die bij het studentenleven horen, en die uiteindelijk ook van invloed zijn op het sociale leven van de Sims en hun professionele doelstellingen. Sluit je aan bij een geheim genootschap, word lid van een studentenvereniging of ga bij een band. Zal dat genoeg zijn om Superstudent op de campus te worden? De Sims 2 Studentenleven introduceert ook een nieuwe manier van spelen. Je kunt invloedpunten verzamelen om andere Sims bepaalde klusjes voor je te laten opknappen, zoals huiswerk maken, papers schrijven, het verenigingshuis schoonmaken of grappen uithalen met andere Sims. Je kunt kiezen uit 11 specialisaties en 4 nieuwe carrières doorlopen. Natuurlijk vind je in dit uitbreidingspakket ook nieuwe locaties om te verkennen, zoals lounges, poolcafés, sportscholen en koffietentjes.

"We wilden onze spelers al heel lang het studentenleven laten ervaren. Al toen we nog bezig waren met de uitbreidingspakketten voor The Sims," zegt Tim LeTourneau, senior producent bij Electronic Arts. "Met De Sims 2 kunnen spelers het hele leven van een Sim doorlopen, en met het uitbreidingspakket De Sims 2 Studentenleven heb je eindelijk de kans om met je Sim ook deze nieuwe levensstijl van jongvolwassene te beleven, en helemaal op te gaan in het wilde studentenleven."

De Sims 2 Studentenleven wordt uitgegeven onder het EA GAMES™-merk en heeft als leeftijdsindicatie 12+. Dit uitbreidingspakket ligt vanaf 10 maart in de winkel. Om De Sims 2 Studentenleven te kunnen spelen, heb je De Sims 2 nodig.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon