Google+

De Sims 2: Studentenleven - Nieuws

The Sims 2 University Life Collection is now available. Pick up your copy today!

Order today

Send your Sims to college in style with The Sims™ 2 University Life Collection and expand your Sims lives with three popular titles!

Learn More

We've released a patch update for the University and Nightlife Expansion packs. Use the patch for the latest released expansion pack you have installed.

Get the update!

Gefeliciteerd Limbo1n! Zijn film, "Everyday" ontroerde onze jury en daarom heeft hij de Grand Prize voor Best Overall Film in The Sims 2 Student Life filmwedstrijd met USC School of Movie-television gewonnen.

Bekijk de winnaars

30 Mei is de deadline voor het insturen van filmpjes voor The Sims 2 Student Life filmwedstrijd met USC School of Cinema-Television! De winnaar kan $5000 winnen!

Bekijk de details

Deze video was gemaakt voor de E3, de Electronic Entertainment Expo, de grootste conventie waar we te vinden zijn. Dit jaar hebben we een 360 graden video gemaakt met De Sism 2, De Sims 2 Studentenleven en De sims 2 Nachtleven.

De actieperiode van het Sims examen is beëindigd. Je kunt het examen nog wel maken, maar maakt niet langer kans op een echt Diploma.

Maak indruk op de juryleden met je filmvaardigheden! Maak een film over een dag uit het leven van een student met De Sims 2 en/of De Sims 2 Studentenleven uitbreidingspakket om kans te maken om of $5000 te winnen, of een 4-weken-durende positie als Maxis Associate.

Details vind je hier!

In de allereerste uitbreiding van De Sims 2 wagen de Sims zich aan het studentenleven. Je weet natuurlijk wat dat betekent: keten, feesten maar ook... een diploma halen!

Wil jij net als de Sims afstuderen in Simsologie? Dan is dit je kans! Doe mee aan het Sims examen en ontdek hoe goed jij De Sims kent. Studeer je Cum Laude af? Dan maak je ook nog kans op een echte Sims diploma die je aan al je vrienden kunt showen! Let op: alleen je eerste poging telt!

Naar het Examen!

Heb je hulp nodig met De Sims 2 Studentenleven? IGN.com heeft een handige gids geschreven om je door de studiejaren heen te helpen.

Bezoek je docent

Pagina's

Advertentie

Mastodon - Mastodon