Google+

The Sims Screensaver

vrijdag, februari 4, 2005 - 22:10

De Sims community pakt groot uit, dit keer met een exclusieve screensaver!

Binnenkort kun je op de Sims Community een exclusieve Sims screensaver downloaden, die jouw computer helemaal in valentijn sfeer zal brengen. De screensaver staat natuurlijk ook in het teken van het nieuwe uitbreidingspakket “De Sims 2 Studentenleven” en bevat zelfs een aantal nooit eerder vertoonde screenshots.

Na valentijn, gaat de pret gewoon door! De screensaver wordt namelijk automatisch vernieuwd, met nieuwe animaties en screenshots. Het is dus altijd weer een verassing wat je tegenkomt, als deze screensaver opstart!

De screensaver houdt je daarnaast ook op de hoogte van de nieuwste acties en weetjes op de Sims site, zo hoef je nooit meer iets te missen!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon