Google+

EA kondigt uitbreidingspakket De Sims 2 Studentenleven aan

maandag, november 22, 2004 - 22:10

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat de Maxis™-studio bezig is met De Sims 2 Studentenleven, het eerste uitbreidingspakket voor de geroemde PC-game De Sims 2.

Lees verder...


EA KONDIGT UITBREIDINGSPAKKET 'DE SIMS 2 STUDENTENLEVEN' AAN

De Sims storten zich in het studentenleven in het eerste uitbreidingspakket voor de snelstverkopende PC-game aller tijden

Schiphol-Rijk, 22 November 2004 - Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat de Maxis™-studio bezig is met De Sims 2 Studentenleven, het eerste uitbreidingspakket voor de geroemde PC-game De Sims 2. De Sims 2 Studentenleven ligt in maart in de winkel, en vanaf dan kun je zien hoe je Sims hun jeugd achter zich laten en volwassen worden, en zich settelen in een gloednieuwe studentenstad om hun ultieme studentendroom waar te maken.

Sinjin Bain, uitvoerend producent en algemeen directeur bij Maxis, benadrukt de band die is ontstaan tussen het bedrijf en de trouwe fans. "We vinden het geweldig dat we een compleet nieuwe fase in het leven van de Sims toegankelijk kunnen maken, zodat spelers de uitdaging van de universiteit kunnen aangaan en hun Sims zich kunnen uitleven in het avontuurlijke leventje van studentenhuizen, feesten en tentamens. Dit is de eerste in een reeks van uitbreidingspakketten, waarmee we tegemoet willen komen aan de wensen van de spelers, de The Sims-franchise nog verder willen uitbouwen, en de wereld van de Sims steeds verder willen uitbreiden, zodat een bijna eindeloze reeks mogelijkheden op het gebied van gameplay en verhaallijnen ontstaat."

In De Sims 2 Studentenleven kun je voor het eerst je Sims in hun jongvolwassen jaren meemaken, en zien hoe ze richting universiteit vertrekken om aan het leven op de campus deel te nemen. Of ze nu hun intrek nemen in een studentenhuis of in een studentensociëteit, dat is pas het begin. Je Sims kunnen kiezen uit 11 hoofdvakken, en als het ze lukt om goede cijfers te halen, dan krijgen ze hun diploma en kunnen ze kiezen uit vier nieuwe carrières. Ontdek de nieuwe verlangens en angsten van het sociale leven en de studie-doelstellingen van het studentenleven, waarmee je nieuwe 'bevorderdingen' vrijspeelt, die je helpen je doelen en wensen te vervullen tijdens je studie en daarna.

Om het nog spannender te maken, krijgen je Sims tijdens het verkennen van de campus en de bijbehorende collegezalen, poolzalen, sportzalen en koffiebars te maken met studentengrappen, feestjes en sociale interacties uit het studentenleven. Net als in het echte leven beginnen je Sims met een krap budget, maar ze kunnen wat extra Simdollars verdienen met een bijbaantje, zoals het geven van bijlessen, of op een wat meer riskante manier, zoals het printen van geld als lid van het 'geheime genootschap'.

En natuurlijk heb je zelf in de hand of jouw beslissingen er toe leiden dat jouw Sim uiteindelijk de 'grootste Sim op de campus' wordt, in De Sims 2 Studentenleven.

De Sims 2 Studentenleven wordt uitgebracht onder het EA GAMES™-merk. Je hebt De Sims 2 nodig om De Sims 2 Studentenleven te kunnen spelen.

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief