Google+

Specials: Mijn familie in De Sims 4

donderdag, augustus 7, 2014 - 22:14

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Het eerste dat ik probeerde toen ik Creëer een Sim in de volledige game van De Sims 4, was het downloaden van mijn eigen Sim en mijn partner zijn Sim. En ik heb de genetics tool gebruikt om onze zoon na te maken in het spel. Om eerlijk te zijn heb ik het gezicht nog wel een beetje aangepast, maar niet al teveel. Het moment waarop ik mijn familie op de gallert zette, gingen mensen uit hun dak, en veel fansites hadden mijn Sim (en die van anderen) gepost zonder onze namen te noemen. Tot zover onze primeur he? :P Maar goed, dit is dus mijn eerste volledige huishouden in De Sims 4! Ik heb het ook aan mijn zoon laten zien (waar de Sim ook op gebaseerd is) en hij kon niet stoppen met lachen, hij was zo blij! Hij herkende zichzelf ook in de Sim. Dus ik denk dat ik het goed heb gedaan!

 

Ik heb ook mijn eigen Sim wat aangepast. Heb haar een normale kapsel gegeven (gewoon bruin haar). En ik heb haar top aangepast. Iets wat ik in het echte leven ook zou dragen. :D

 

En hier is mijn partner, ik heb al eens eerder een foto van hem laten zien (op Instagram/Facebook/Twitter)

 

En natuurlijk, hier is onze zoon. Is hij niet schattig? En ik ben **DOL** op dat Freezer Bunny shirt. Het is zo gaaf!

 

Ik kan niet wachten tot ik weer mijn eigen familie kan downloaden en ermee kan spelen. Ik heb er natuurlijk al mee gespeeld tijdens Creator's Camp. Een post daarover komt binnenkort!

Ga terug naar het Creator's Camp overzicht!

Advertentie