Google+

Press Releases: Gameplay uit De Sims 4 onthuld op Gamescom

dinsdag, augustus 20, 2013 - 18:04

Het leven is net nog een beetje leuker geworden. Electronic Arts heeft vandaag de eerste details van De Sims™ 4 onthuld, de game die de volgende generatie van de populaire levenssimulatie-gamereeks in 2014 in zal luiden. De Sims 4 geeft fans compleet nieuwe manieren om van alle mooie en bijzondere momenten in het leven te genieten. Doordat de game op een gloednieuw technologisch platform is gebouwd, kunnen spelers in De Sims 4een totaal nieuwe generatie Sims creëren en besturen zoals nooit tevoren. Dankzij krachtige nieuwe creatieve hulpmiddelen en dynamische gameplay vol emoties, zijn alle relaties aan elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat er een rimpeleffect dat het levenspad van de Sims vormt. De gameplaytrailer van De Sims 4 die in wereldpremière is gegaan, is te bekijken via thesims.com/nl-nl.

"Meer dan 10 jaar geleden hebben we een genre gecreëerd en nu nemen we een grote stap voorwaarts door ons op de kern van de gamereeks te richten: de Sims zelf," aldus Rachel Franklin, VP en Uitvoerend Producent voor De Sims 4. "De magie van De Sims schuilt in de combinatie van de creativiteit van de speler en de vrije wil van de Sims en in De Sims 4 wilden we nog een stapje verder gaan door meer mogelijkheden en een meer uitgebreide gameplay beschikbaar te stellen. De Sims 4 is een flinke sprong vooruit voor de gamereeks, want nu heeft iedere Sim een uitgebreid centrum vol emoties, dat betekenisvolle sociale interacties mogelijk maakt. Jouw mogelijkheden om de geest, het lichaam en het hart van deze nieuwe Sims te beïnvloeden, brengen je verhalen tot leven op een manier die nog persoonlijker is dan voorheen."

De Sims 4 geeft spelers allerlei nieuwe manieren om met het leven te spelen. De fundering van de game is gebouwd op een gloednieuw technologisch platform, waardoor de Sims dankzij verfijnde nuances nog menselijker zijn dan voorheen. Ze zijn intelligenter en beschikken over meer emoties dan ooit, waardoor spelers zich nog meer aan hun Sims verbonden zullen voelen. Deze Sims zijn geëvolueerd tot wezens die weloverwogen beslissingen nemen en beïnvloed worden door allerlei interacties en emoties. Omdat spelers de successen en blunders die het leven rijk is helemaal zelf in de hand hebben, maken de bijzondere levensmomenten hun verhalen nog rijker, Sims nog overtuigender en huizen nog persoonlijker. Doordat deze revolutionaire nieuwe Sims gecombineerd zijn met gloednieuwe creatieve hulpmiddelen die krachtig, behendig en tastbaar zijn, is het eindresultaat een prikkelende nieuwe game die een nieuw tijdperk voor De Sims inluidt.

De game kan vanaf vandaag gereserveerd worden via www.thesims.com/nl-nl/the-sims-4. Spelers die de game nu reserveren, ontvangen de Limited Edition, inclusief digitaal ´Feestbeest´ materiaal. Fans in Europa kunnen ook De Sims 4 Collector´s Edition reserveren met interactief Plumbob Beeld, de Creator´s Guide (hardcover boek), digitaal ‘Feestbeest’ en ‘Tot in de vroege uurtjes’ materiaal en De Sims 4 digitale soundtrack. De Sims 4 en De Sims 4 Collector´s Edition zullen in 2014 gelanceerd worden voor PC en heeft nog geen PEGI leeftijdsrating. Breng voor het allerlaatste nieuws over De Sims 4 een bezoekje aan de gloednieuwe website via www.TheSims.com

Advertentie