Google+

Simpedia: De Sims 3: Exotisch Eiland (Limited Edition)

Introductie

Er staan je Sims nieuwe avonturen te wachten aan de zonnige kusten en het glinsterende water van een exotisch eiland! Van het verkennen van tropische eilanden tot het bouwen van een vijfsterrenresort, je Sims kunnen een onvergetelijke reis beleven of een nieuw huis voor zichzelf bouwen in deze nieuwe utopie. Sims met zeebenen kunnen zelfs het roer van volledig aanpasbare woonboten nemen en van eiland naar eiland varen! Als je Sims liever in het water dan op het water zijn, kunnen ze al snorkelend en duikend de oceaan verkennen. Wie weet ontdekken ze wel een gezonken schat of sluiten ze vriendschap met een zeemeermin! Met innovatieve nieuwe functies die nog nooit eerder zijn vertoond in De Sims en tal van nieuwe mogelijkheden ter land en ter zee, zullen je Sims van alle voordelen van een eigen exotisch eiland kunnen profiteren.

 

Kenmerken

 • Hijs de zeilen.
  Of het nu met een roeiboot of speedboot is, je Sims kunnen nu de haven uitvaren om nieuwe gebieden te ontdekken en van eiland naar eiland varen om op unieke wijze op ontdekkingstocht gaan. Niet geschikt voor landrotten!
 • Bouw en run een vijfsterrenresort.
  Creëer een gezinsvriendelijk resort met waterglijbanen en buffetten, een romantisch rustoord met minimalistische huisjes of een resort voor singles met meerdere poolbars waar je Sims kunnen kletsen en flirten.Kies en verfijn je voorzieningen, bepaal je prijzen en wacht tot de recensies en Simdollars binnenstromen. Hoe hoger je sterwaardering, hoe populairder je resort zal zijn!
 • Leef op het strand.
  Kijk welke verrassingen er onder de zee verborgen liggen als je Sims hun vaardigheden opbouwen met snorkelen en duiken. Je Sims kunnen aanspoelen op de kust van een nieuw eiland of gezonken of begraven schatten vinden.
 • Woon op het water.
  Of je Sims nu dol zijn op het water of geboren zijn om te zwerven, een woonboot zou wel eens het perfecte onderkomen kunnen zijn. Woonboten zijn volledig aanpasbaar en kunnen in elke open haven aan worden gelegd. Dus als je Sims het uitzicht zat zijn, kunnen ze zo naar een nieuwe locatie varen!
 • Nieuwe manieren om te bouwen.
  Nieuwe funderingen geven je Sims het beste van twee werelden een huis dat deels op het water en deels op het land staat. Bouw een resort, creëer reizende woonboten en laat je Sims genieten van hun eigen exotische eiland!

 

Exclusieve Eiland Overlevingspakket

Het Eiland Overlevingspakket geeft je Sims alle mogelijkheden om een schamel bestaan op het verlaten eiland op te bouwen, een geïmproviseerd huis op een drijvende boot te maken, een minimalistisch onderkomen midden op zee te maken en naar te ontsnappen—of in alle comfort van de beschaving van deze terug-naar-de-basis stukken te genieten! Met meer voorwerpen dan alle voorgaande Limited Editions van De Sims 3, hebben je Sims alles wat ze nodig hebben voor de ultieme survivallook: van gerafelde kleding tot meubels geïnspireerd op scheepswrakken. Met het Eiland Overlevingspakket zijn je Sims klaar om hun leven op een exotisch eiland een stuk eenvoudiger te maken!

 • Een verloren en gevonden paradijs
  Van verhalen over Sims die aanspoelen als schipbreukelingen tot het inrichten van een statig huis, je kunt tal van nieuwe verhalen beleven die je een compleet andere kant van het exotische eiland laten zien.
 • Breng het eiland naar het huis van je Sim
  Richt huizen in met unieke op scheepswrakken geïnspireerde meubels. Zo kunnen je Sims van een perfecte nachtrust genieten in een hemelbed gemaakt van getransformeerd drijfhout.
 • Meer Limited Edition materiaal dan ooit te voren
  Boordevol kleding, meubels en decoraties om je mogelijkheden op je eigen paradijselijke eiland nog verder uit te breiden.

Release Dates

Releasedatum VS: 
25 jun 2013
Releasedatum EU: 
27 jun 2013
Releasedatum VK: 
28 jun 2013

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon