Google+

Simpedia: De Sims 2: Double Deluxe

Laat je creativiteit de vrije loop en maak nog meer plezier met De Sims™ 2 Double Deluxe.

Voor het eerst kun je nu De Sims™ 2, het uitbreidingspakket De Sims™ 2 Nachtleven, De Sims™ 2 Feest! Accessoires en een bonus-dvd kopen in één superverzameling! Creëer je eigen Sims, huizen en familiedynastieën. Help je Sims vervolgens om de vruchten te plukken van een geslaagd leven, of negeer hun behoeften, laat ze angsten doorstaan en kijk wat er gebeurt! Als de familie van je Sim groeit, kun je zelfs zien hoe ze hun genen doorgeven aan volgende generaties. In het uitbreidingspakket De Sims™ 2 Nachtleven neem je je Sims in hun eigen auto mee naar de stad voor een onvergetelijk avondje dansen, flirten en nog veel meer... Organiseer de sociale gebeurtenis van het jaar met De Sims™ 2 Feest! Accessoires. Een smaakvolle bruiloft, de ultieme party, het grootste verjaardagsfeest, wat je Sims ook maar willen vieren! Met al deze fantastische games in één speciale verzameling is het perfecte moment aangebroken om het plezier en de creativiteit van De Sims 2 over je heen te laten komen.

Kenmerken

  • De klassieke De Sims 2-gameplay: Creëer unieke Sims met eigen karakters en levenswensen. Laat hun dromen uitkomen en bouw geweldige huizen voor ze tijdens het vormgeven van hun wereld.
  • De Sims 2 Nachtleven: Stuur je Sims op een onvergetelijk avondje uit. Bezoek alle trendy plekken, speel het datingspel met je Sims en zorg dat de levenswens 'Plezier' wordt vervuld.
  • De Sims 2 Feest! Accessoires: Organiseer hét sociale evenement van het jaar. Met hebbedingen voor het organiseren van de leukste bruiloften en feestjes voor je Sims.
  • Bonus-DVD: Je kunt nu op nog meer manieren genieten en je creativiteit loslaten op De Sims!
    • Tips en trucs voor gevorderden op de Bonus 101 Video.
    • De ontwerpers van De Sims 2 onthullen hun beste trucs en strategieën.
    • Leer hoe je compleet unieke Sims maakt en hun huizen ontwerpt en bouwt.
Releasedatum VS: 
15 apr 2008
Releasedatum EU: 
17 apr 2008
Releasedatum VK: 
18 apr 2008

Advertentie