Google+

Exclusief: Geesten! ZWEMBADEN, Star Wars en nieuwe Carrières!

woensdag, oktober 1, 2014 - 17:46

Ik had zojuist de eer om een live conference call bij te wonen met een heleboel andere fansites en YouTubers, en tijdens die call hebben we veel geleerd over de aankomende updates over De Sims 4!

Vandaag krijgen we een update in ons spel waarbij het Sims team geesten toevoegt! Ja, inderdaad, geesten! Zodra je de update hebt geinstalleerd en je Sims gaan dood, kunnen ze uit hun grafstenen komen. Als ze een goede relatie hadden met andere Sims in het huishouden voor hun dood, kunnen ze uiteindelijk weer onderdeel worden van het huishouden en een speelbaar character worden! Als ze niet al bevriend waren, kun je bevriend met ze raken en ze dan bij het huishouden voegen. Geesten veranderen hun kleur met hun humeur/emotie. Dus een speelse of romantische Sim zal roze zijn, enzovoorts. Geesten kunnen Ojaa! doen met andere geesten en met levende Sims, maar ze kunnen zich niet voortplanten (dus ze kunnen geen kinderen krijgen na hun dood). Elke doodsoorzaak komt met speciale features. Dat houdt in dat als een Sim bijvoorbeeld door brand om het leven is gekomen als ze boos zijn, dan kunnen ze als geest een brand stichten als ze boos zijn. Geesten die zijn gestorven door emoties zullen een aura van effect om zich heen hebben wat invloed zal hebben om de humeuren van Sims om hen heen. Als een geest eenmaal weer bij het huishouden hoort, kunnen ze opnieuw doodgaan, maar alleen door brand. Geesten behouden hun vaardigheden en eigenschappen. Ze zullen geen carrière meer hebben, maar ze kunnen wel opnieuw beginnen. Geesten kunnen rondspoken. Geesten kunnen ook het sanitair breken. Sims die zijn gestorven door electrocutie kunnen ook electrische items kapotmaken. Geesten zitten "vast" in hun leeftijd die ze hadden toen ze stierven. Geesten kunnen de meeste dingen doen die andere Sims ook kunnen doen, met een paar uitzonderingen. Ze kunnen nog steeds trouwen. Ze kunnen alle aspiraties behalen. Er komt vooral een hoop extra bij qua features die gewone Sims niet hebben. Ahhh ik kan niet meer wachten!

Een paar andere features in de update van vandaag zijn nieuwe oorkleuren (een reeks nieuwe kleuren waaronder paars, olijfgroen bruin, wat blauwtinten, bruine kleuren enz). En het team heeft ook een aantal bugs gefixed. Meer details over de volledige lijst wordt later gepost.

We zijn ook blij om aan te kondigen dat de Force strong is bij onze Sims. Want we krijgen supergave Star Wars kostuums voor kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. We hebben Darth Vader en Luke Skywalker voor mannelijke Sims (tieners/(jong)volwassenen/ouderen) en Leia voor de vrouwelijke Sims (tieners/(jong)volwassenen/ouderen), en dan nog Yoda voor kinderen van beide geslachten!

De volgende update zal in November zijn en daarin krijgen we ZWEMBADEN! JA! ZWEMBADEN! AHHHHHHH! Als er meer informatie vrijkomt zullen we daarover posten. Voor nu kunnen we alleen zeggen dat er een nieuwe doodsoorzaak bijkomt, namelijk verdrinken. Yay!

In December krijgen we een aantal nieuwe carrières voor ons spel. Hierover nog geen details, maar het zal in ieder geval nieuwe gameplay toevoegen en dat is toch heel erg fijn.

Ik wil ook nog even toevoegen dat ALLE game updates beschreven in deze post gratis zullen zijn voor iedereen, en ze komen in de vorm van patches. Dus je hoeft enkel je spel te updaten (wat via Origin toch automatisch gebeurt).

Ik wil graag EA bedanken voor de uitnodiging in de conference call. Ik was ZO nerveus maar ik ben zo blij om het goede nieuws te horen en aan jullie te mogen vertellen! :D Check vandaag zeker je spel voor de eerste gratis update.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon