Google+

Nieuwe carrières in De Sims 4 aangekondigd!!

maandag, maart 31, 2014 - 23:39

EA heeft de eerste carrière van De Sims 4 aangekondigd in een tweet:

SimGuruNoppy: New career in The Sims 4: Pooper Scooper!

The career will feature a track from poopy bagger to scooper to CEO of Scoopy Industries.

What's special about the track is that only low-wealth Sims will be allowed to enter. Anyone with an education will be deemed too expensive to even enter the track, leaving those poor Sims to only have career choices like Burger Flipper at FlipCo Inc., or IT Helpdesk in the basement of Local Bakeries Ltd.

Vrije vertaling:

SimGuruNoppy: Nieuwe carrière in De Sims 4: Drollenschepper!

De carrière zal je Sim omhoog helpen van Drollenraper naar Drollenschepper tot uiteindelijk de directeur van Opscheppers Holding B.V.

Wat uniek is aan deze carrière is dat enkel minder bedeelde Sims hierin mogen starten. Sims met een opleiding zijn te duur voor deze loopbaan, waardoor deze arme Simmetjes alleen de keuze hebben uit banen als Burgerdraaier bij KeerOm N.V., of IT Helpdesk in de kelder van De Warme Bakker V.O.F.

Ik kan niet wachten om nog meer te horen over de carrières in De Sims 4! :D

UPDATE: Nou je hebt het intussen vast allang geraden (hoewel sommige mensen er toch in waren getrapt, ik hoop dat jullie tegen een grapje kunnen Wink ) HET IS EEN 1 APRIL GRAP!! EA heeft hier niets van aangekondigd, hoewel we wel hebben geprobeerd de Maxis humor erin te houden. We hopen dat jullie net zo erom hebben gelachen als wijzelf! :D

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon