Google+

Sims Camp en Gamescom video!

vrijdag, augustus 9, 2013 - 00:44

SimsNetwork is going to Sims Camp and Gamescom 2013!

Video is in het Engels, omdat er op Sims Camp ook Engels wordt gesproken en ik alvast een beetje wil oefenen. Waarschijnlijk zijn de meeste video's die ik op de Gamescom / Sims Camp opneem ook in het Engels. Als ik voldoende tijd heb (zal niet daar ter plekke zijn) maak ik een vertaling dmv ondertiteling of door de video opnieuw in te spreken.

Woooo ik was zo bang eigenlijk om deze video te maken! Een paar belangrijke feiten: Ik ben uiteraard Nederlandse dus ik heb duidelijk een accent als ik Engels spreek en het zal daardoor vast wel raar klinken. Ik had een vel papier met een aantal *niet te vergeten* punten erop voor me liggen. Dus ik keek af en toe voortdurend naar dat papier, omdat ik bang was iets belangrijks te vergeten! Ik zeg heel vaak "uhm" omdat ik zo nerveus was! En toen ik bijna klaar was met mijn video, stoorde mijn vriend me tijdens het opnemen. Hij stond buiten en ik moest de deur opendoen. En ik probeerde hem te gebaren dat ie via de andere deur moest gaan, maar hij begreep me niet. Dus in plaats daarvan zwaaide hij maar terug. xD Ik ben toen gestopt met opnemen en heb later nog even snel deel 2 gemaakt, en ze gewoon aan elkaar geplakt zonder iets te bewerken. Excuses. Ik heb mijn best gedaan. Maar ik ben gewoon nog niet zo goed met het bewerken van video's enzo. :P Ik hoop dat je toch van de video kunt genieten! Oh en vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal, want ik ga meer video's opnemen in de toekomst. Op Gamescom, maar ook daarna!

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief