Google+

Sliders voor lengte? Of sliders voor lichaamsdelen? :O

woensdag, augustus 7, 2013 - 18:46

There's no part that's out of reach in The Sims 4! If you could customize your look for the press conference on August 20th, what would your Sim wear? Tell us in the COMMENTS!

SimsVIP was aan het suggereren dat we misschien wel sliders krijgen voor de lengte van Sims! Zou dat niet super zijn? Ik zie zelf eigenlijk (ook) wel dat ze hier suggereren dat je lichaamsdelen kunt aanpassen. Bredere armsn, plattere buik, iets in die zin? Ik zou dat echt geweldig vinden. Ik heb zelf geen gemiddeld lichaam als ik het zo kan zeggen, mijn benen en armen zijn ziek en een stuk dikker in verhouding tot de rest van mijn lichaam. Dus als je lichaamsdelen zou kunnen aanpassen, dan zou ik echt zo blij zijn! We ontdekken het snel genoeg! :D

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon