Google+

Winnaars van de SimCity bèta-codes win-actie bekend!

donderdag, januari 24, 2013 - 20:11

Ik heb ongeveer een uur geleden het formulier gesloten en ben toen even bezig geweest om alle dubbele aanmeldingen uit de spreadsheet te verwijderen. Daarna heb ik random.org gebruikt om 15 nummers te genereren. Ik heb deze nummers vervolgens in de spreadsheet opgezocht en dit zijn de winnaars:

 • Noel Reinhold
 • Jeyhan
 • Nick Suter
 • Laurent
 • Timothy Guenthner
 • Emily Alice
 • Nasos
 • Rachel
 • leclanfra
 • Ivan Genc
 • Gino Abbas
 • Rui Cardoso
 • Oscar Samuelsson
 • Alex Saul
 • Kyle

Allemaal van harte gefeliciteerd! Ik heb alle 15 winnaars inmiddels gemaild met hun unieke code voor de SimCity beta. Happy

Ik wil bij dezen EA Benelux enorm bedanken dat we deze win actie mochten doen!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon