Google+

SimCity bèta-codes giveaway

woensdag, januari 23, 2013 - 09:29

We hebben een aantal bèta-codes voor SimCity, is dat nou niet spannend? Wil je er een? Echt? Nou, dan moet je het volgende doen:

Volg @SNW op Twitter en retweet deze tweet!

en/of

Klik vind ik leuk op onze pagina op Facebook en deel deze post!

Als je dat eenmaal hebt gedaan, laat dan hieronder een reactie achter met je naam, mailadres en link naar je twitter retweet en/of de gedeelde facebook status.

Google sites is een beetje raar met de reacties, dus ik heb een formulier gemaakt waar je je reactie in kunt achterlaten. Deze reactie verschijnt echter niet onderaan dit bericht. Een keer insturen is genoeg.

Op donderdagavond 8 uur Nederlandse tijd zullen we de willekeurig geselecteerde winnaars bekend maken en hen mailen, mits ze hieronder hun informatie hebben achtergelaten!

De beta begint op 25 januari om 6 uur 's avonds (Nederlandse tijd) en zal eindigen op 28 januari om 9 uur 's ochtends. Tijdens deze periode kun je meerdere keren in blokken van een uur spelen.

Let op:

  • Als je niet voor 20 januari was aangemeld voor de beta, kun je niet meedoen. Vraag geen code aan als je jezelf niet hebt aangemeld voor de beta!
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen met de beta.
  • Je hebt Origin nodig om de code te kunnen gebruiken.
  • Je hebt uiteraard ook een internetverbinding nodig.

Verder wil ik even opmerken dat zowel Nederland en België mee mogen doen.

Bovenstaande regels zijn vastgesteld door EA. Om het online privacybeleid en de servicevoorwaarden van EA te lezen, ga naar www.ea.com

Veel succes en vergeet niet om het te delen!

Je kunt niet meer reageren op de giveaway actie!
 
We gaan nu een aantal willekeurige winnaars selecteren!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon