Google+

De Sims 3 Exotisch Eiland, Studententijd, Reizen naar de toekomst en meer aankondiging!

dinsdag, januari 8, 2013 - 19:46

EA ONTHULT DE NIEUWE PRODUCTEN VAN 2013 VOOR DE SIMS 3, INCLUSIEF NIEUWE UITBREIDINGSPAKKETTEN EN ACCESSOIRESPAKKETTEN
Beleef het studentenleven, geniet van een exotisch eiland, reis naar de toekomst en meer dit jaar met De Sims 3

Schiphol-Rijk, 08 januari 2013 – Of je nu een feestje wilt bouwen met studiegenoten of de wijde zee wilt verkennen, met De Sims™ kun je dit jaar alle kanten op. De release van de nieuwe uitbreidings- en accessoirespakketten voegt nog meer diepte, afwisseling en nieuwe manieren om met het leven te spelen toe aan De Sims 3 voor PC/Mac. Het Maxis Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd bezig te zijn met de ontwikkeling van de uitbreidingspakketten De Sims 3 Studententijd en De Sims 3 Exotisch Eiland*, plus een nog ongetiteld nieuw uitbreidings- en accessoirespakket, die in 2013 beschikbaar zullen zijn. Vanaf 22 januari is tevens het De Sims 3 70s, 80s, & 90s Accessoirespakket verkrijgbaar waarmee spelers hun Sims de hoogtijdagen van het verleden kunnen laten beleven met de hipste retro kleding, kapsels en meubels.

"Met de release van drie nieuwe uitbreidingspakketten, een nieuw accessoirespakket en premium materiaal via De Sims 3 Store, zijn we heel benieuwd wat voor nieuwe verhalen spelers hiermee gaan maken en online met anderen zullen delen," aldus Scott Evans, General Manager van The Sims Studio. Hij vervolgt, "We zijn toegewijd aan het maken van games van hoge kwaliteit met unieke thema's en spannend nieuw materiaal voor De Sims 3 die enorm veel diepte toevoegen aan de spelbeleving van De Sims 3."

Vanaf maart zal De Sims 3 Studententijd spelers de kans geven om zich in te schrijven voor de universiteit waar ze lessen volgen, diplomas verdienen en knotsgekke capriolen uithalen. Van SapVat-feestjes tot nieuwe sociale groepen, demonstraties op het universiteitsplein en prille liefdes, er is zoveel meer te beleven op de universiteit dan alleen maar ploeteren voor een goed cijfer. Sims zullen een gloednieuwe universiteitstad ontdekken met tal van locaties om te bezoeken zoals de bowlingbaan en SimBurger en verborgen talenten ontdekken via buitenschoolse activiteiten zoals het maken van muurschilderingen, het spelen van balletje hooghouden op het universiteitsplein en nog veel meer!

De Sims 3 Studententijd opent een nieuw hoofdstuk voor jonge volwassenen en oudere Sims en alles daar tussen in. Zodra Sims zich voor de universiteit hebben ingeschreven, moeten ze een van de zes hoofdvakken kiezen om examen in te doen. Van lesactiviteiten tot hoofdvakspecifieke voorwerpen, De Sims 3 Studententijd zal Sims klaarstomen voor verschillende voordelen in hun carrière zoals meer salaris, snellere promoties, hogere baanniveaus, nieuwe kansen en meer.

Het De Sims 3 Studententijd Limited Edition Uitbreidingspakket is nu te reserveren en bevat het Feestpakket bestaande uit het Partaeus Maximus-beeld, de togaoutfit en het maskerademasker. Het Partaeus Maximus-beeld is een gloednieuw voorwerp dat in de universiteitswereld verschijnt en biedt Sims zes verschillende feestthema's om het ultieme feest mee te organiseren.

In juni gaat tevens De Sims 3 Exotisch Eiland voor anker, een uitbreidingspakket boordevol avontuur en een wereld aan nieuwe ontdekkingen aan de zonnige kust en het glinsterende water van een tropisch paradijs. Voor de allereerste keer kunnen Sims het roer pakken van volledig aanpasbare woonboten en koers zetten naar onbekende eilanden, hun eigen vakantieresort opzetten, hebben of beheren, en ontdekken wat er onder het blauwe water schuilgaat met de nieuwe vaardigheidsgebaseerde duik- en snorkelactiviteiten. De Sims 3 Exotisch Eiland introduceert gloednieuwe manieren om te bouwen – of het nu een luxe vijfsterrenresort is, een bungalow aan het water of een woonboot. Spelers kunnen hun eigen idee van een paradijs voor hun Sims creëren met dit nieuwe uitbreidingspakket en samen een onvergetelijke reis beleven.

In de herfst komt een spiksplinternieuw accessoirespakket uit met kleding en decoraties geïnspireerd door legendarische filmthema's en omgevingen. Daarnaast kunnen Sims deze herfst eindelijk naar de toekomst reizen in een nieuw uitbreidingspakket dat momenteel nog geen titel heeft. Er worden de aankomende maanden meer details onthuld, maar Sims zullen dit jaar absoluut de tijd van hun leven beleven met het aanbod van De Sims 3.

De Sims 3 Studententijd is geclassificeerd als PEGI 12 jaar en ouder en De Sims 3 Exotisch Eiland is nog in afwachting van een rating. De Sims 3 Studententijd kan op dit moment online en bij winkels wereldwijd gereserveerd worden. Bezoek voor meer informatie over De Sims 3 Studententijd, de officiële website op www.desims.nl/studententijd of www.desims.be/studententijd , geef aan dat je ons leuk vindt op Facebook of volg ons op Twitter.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

Dat ziet er veelbelovend uit! Happy

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon