Google+

Welkom in Lucky Palms!

dinsdag, juni 19, 2012 - 12:52

De Sims Studio heeft een nieuwe wereld voor De Sims 3 aangekondigd:

We zijn zo blij en trots om onze aankomende wereld aan te kondigen, Lucky Palms! Deze wereld is een van onze favorieten en als je even blijft hangen dan zullen we je laten zien waarom we er zo dol op zijn!

Met overvloedige parken, recreatie, mogelijkheden en een bloeiende culinaire scene is Lucky Palms een eiland van groen in het midden van de woestijn. Dit stukje in de woestijn biedt prachtig aangelegde tuinen, modern landgoed, en knusse huisjes aan de rand van een zuiver meer. Er wordt gezegd dat er zich er in het hart van de stad een bron bevind die wensen laat uitkomen voor hen die een eerlijk hart hebben... wat ga jij wensen?

De Sims 3 Lucky Palms
De Sims 3 Lucky Palms
De Sims 3 Lucky Palms
De Sims 3 Lucky Palms

Blijf hier elke dag kijken voor meer informatie over Lucky Palms en geweldige deals voor andere Sims 3 Store sets.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon