Google+

De Sims 3 Lucky Palms live chat

vrijdag, juni 22, 2012 - 19:29

Ik was bijna de chat vergeten omdat ik aan het werk was. Maar hier is ie dan. Live chat over De Sims 3 Lucky Palms!

Facebook-reactieblok

Site Reacties

Nefje
afbeelding van Nefje

Ik vind het een erg leuke wereld. Met de wensput, nieuwe items, planten en leuke families zal het vast een geweldige wereld zijn om in te spelen. Het lijkt me ook wel leuk om weer met de familie Dromer te spelen. Dat was de eerste familie waarmee ik speelde in De Sims 2. Happy

Marii
afbeelding van Marii

Ja, ik heb de chat gemist en nog geen tijd gehad om te kijken maar ik ben ook enthousiast over deze wereld! :D ik denk dat ik hem leuker vind dan lunar lakes :D en de familie dromer! ja die ken ik ook nog wel :P

QuietNoise (niet gecontroleerd)

Hmmm, is nogsteeds niet in de store :(

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon