Google+

De laatste locatie van Amore

vrijdag, augustus 8, 2014 - 05:12

De laatste store set ooit, is deze simtastische nieuwe locatie genaamd De laatste locatie van Amore. Het is gelijk het laatste waar SimGuruCopeland aan heeft gewerkt. Hij zal zeker gemist worden in de Sims community! Bedankt voor de vele sets en store items! Het maakte mijn spel een stuk leuker. Happy

De laatste locatie van Amore is een locatie, op een 64x64 kavel, en bestaat uit 30 items, waarvan 1 premium item. De locatie is een soort mini wereld, een kleine versie van Venetië. Het past perfect in Monte Vista!

De prijs is 1.900 SimPoints, hoewel het nu in de aanbiediding is tot 10 augustus voor 1.700 SimPoints. Geniet van de korting zolang het duurt!

Bekijk en download De laatste locatie van Amore!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon