Google+

De Sims 3 Slaap- en badkamer Accessoires live broadcast

vrijdag, december 16, 2011 - 23:00

Save the date voor De Sims 3 Slaap- en badkamer Accessoires live broadcast!

De Sims 3 Producer Jennifer Lane zal binnenkort De Sims 3 Slaap- en badkamer Accessoires introduceren! De Sims 3 Slaap- en badkamer Accessoires geeft je Sims de kans te ontspannen in comfort en style, met onder andere stijlvolle slaapkamersets, badkamers met spa feeling, romantische lingerie en geweldige nieuwe haarstijlen. Beschikbaar vanaf 24 januari 2012 in de VS, 26 januari in Nederland en België.

Maak gebruik van deze kans om meer te weten te komen over De Sims 3 Slaap- en badkamer Accessoires en te praten met Jennifer tijdens de Q&A sessie waarbij Jennifer je vragen zal beantwoorden! Als extraatje, zullen we nooit eerder vertoonde Slaap- en badkamer inhoud laten zien en je de kans geven om coole prijzen te winnen als je je tweets voorziet van de #TS3MasterSuite hashtag!

Save-the-date: Donderdag 12 januari 2012. Het begint om 10:00 Pacific Standard Time, dat is om 18:00 GMT en om 19:00 Nederlandse tijd. Log in op http://www.ea.com/1/the-sims-3-master-suite-stuff-chat

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief