Google+

De Sims 3 - Slaap- en badkamer Accessoires Review

woensdag, maart 7, 2012 - 09:50

Onze De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires review is nu online! Klik op de afbeelding om de review te lezen!

The Sims 3 Master Suite Stuff

De slaap- en badkamer accessoires pakket is de 5de 'stuff pack' wat uit is gebracht voor De Sims 3.
Vanaf 26 Januari 2012 was deze pakket te koop voor de prijs van €19,99.

De eerste indruk die de meeste mensen hebben van dit accessoires pakket is dat er bizar weinig spullen in zitten. Wel zitten er een boel nieuwe kleren in onder de categorie 'slaapkleding' en ook een aantal sets onder 'badkleding'. Er zijn ook nieuwe kapsels die je Sims kunnen gebruiken.

Na dat gezegd te hebben wil ik er persoonlijk aan toe voegen dat de thema van de spullen, kleren en kapsels goed bedacht is en er ontzettend mooi uitziet! Als je naar de meubels kijkt krijg je echt een "lounge" gevoel, alsof je in een kuuroord bent. :D

Wanneer je de nieuwe kledingsets ziet en uitprobeert op je Sim krijg je soms rooie wangetjes van het feit dat vooral de lingeriesetjes erg sexy en mooi zijn gemaakt. :blush: Ook al zit er weinig in het accessoires pakket, EA heeft flink z'n best gedaan qua details.

Ik heb een aantal screenshots gemaakt zodat je een idee hebt hoe de inhoud van dit pakket eruit ziet in een kort overzicht.


Voorbeeld badkamer:
The Sims 3 Master Suite Stuff
The Sims 3 Master Suite Stuff

Voorbeeld slaapkamer:
The Sims 3 Master Suite Stuff
The Sims 3 Master Suite Stuff

Voorbeeld kapsels:
The Sims 3 Master Suite Stuff

Voorbeeld bad en slaapkleding:
The Sims 3 Master Suite Stuff
The Sims 3 Master Suite Stuff

Alle meubels die in dit accessoires pakket zitten:
The Sims 3 Master Suite Stuff

Eindconclusie:
Er mag dan niet zoveel in dit pakket zitten, als Sims liefhebber heb je het liefste natuurlijk alles in bezit. Wink Mocht je geduld genoeg hebben is het misschien handig om te wachten tot er een actie is in de winkels, of op Origin, waardoor je dit pakket met korting kan kopen. Ook is het mogelijk om in de online Store op de officiële pagina van De Sims 3 losse kledingsetjes, kapsels of meubels te kopen mocht je iets goed bevallen maar je wilt niet het volledige pakket.
The Sims 3 Master Suite Stuff

Het is in ieder geval een feit dat je Sims goed hun dag zullen sluiten in een heerlijke bad met romantische omgeving, en misschien wel een romantische nacht. Wink Suul, suul!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon