Google+

De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires Q&A!

dinsdag, januari 24, 2012 - 15:03
The Sims 3 Master Suite Stuff

Afgelopen week hadden we het genoegen om een Skype sessie over De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires te mogen doen met lead producer Jennifer Lane en SimsGuruKing. We hebben geleerd dat Jennifer's taken nogal uiteen lopen, zo woont ze veel meetings bij, test ze de items in-game, speelt ze het spel heel vaak, geeft ze feedback en nog veel meer. We hebben Jennifer een aantal vragen gesteld. Aangezien we de sessie niet hebben opgenomen, zullen we proberen om uit te leggen wat we hebben gevraagd en wat ons is verteld. Veel plezier ermee!

Waar komt de inspiratie voor De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires vandaan? En voor accessoirespakketten in het algemeen?
Het team houdt niet alleen het forum in de gaten, maar let ook op allerlei andere dingen. Ze krijgen overal ideeën en inspiratie van. Wat ook helpt is trends. Maar ook klassieke stijlen zijn belangrijk. Eigenlijk verzamelt het team allerlei ideeën en verwerkt deze dan in een accessoirespakket. Het thema voor een accessoirespakket komt tot leven terwijl het team het pakket ontwikkelt.

Is er een favoriet item van De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires?
Jennifer Lane heeft elke dag wel weer een nieuw favoriet item. Omdat ze het spel maanden achtereen speelt voor de release, ontdekt ze telkens iets nieuws. Op dit moment is haar favoriete item een set gordijnen die in elke kamer goed passen. Een veelzijdig object. Ik ben nu al nieuwsgierig naar deze gordijnen!

Hoeveel objection en andere items zitten er in De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires?
Jennifer wilde ons niet een exact aantal geven. Wellicht wist ze dit nummer zelf ook niet uit haar hoofd. Maar het is ongeveer hetzelfde als in de andere accessoirespakketten. De verhouding is echter ongeveer 50/50. Dus je krijgt ongeveer net zoveel kleding als objecten.

Zijn er ook nieuwe huizen in De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires?
Tijdens de Q&A zaten er nog geen nieuwe huizen in het spel. Het komt sowieso niet vaak voor. Het team richt zich vooral op kleding en objecten in accessoirespakketten. Huizen en families worden meestal aan uitbreidingspakketten toegevoegd. Maar Jennifer vertelde wel dat ze met 6 families aan het spelen was die ze wellicht zou toevoegen aan het pakket of uploaden op de exchange na de release. Dat is dus een mogelijkheid, nog niets bevestigd. Daarnaast zei Jennifer ook nog dat ze een catwalk showcase heeft gemaakt die ze op de exchange zal zetten na de release. Ga daar dus zeker naar kijken!

Zitten er een uitklapbed (Murphy bed) of inbouwkasten in De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires?
Helaas komen deze items niet voor in dit accessoirespakket.

En hoe zit het met kaptafels? Op de info pagina van De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires staat iets vermeld over een kaptafel. Is dat nou echt een kaptafel of een spiegel?
Er zitten geen kaptafels in dit accessoirespakket. De kaptafel waarover wordt gesproken is een spiegel. Er zitten 3 spiegels in dit pakket.

Zijn jullie van plan store items of sets in toekomstige accessoirespakketten te stoppen?
Jennifer Lane legde uit dat de store sets en de accessoirespakketten twee verschillende werelden zijn. De accessoirespakketten zijn (ook) gericht op mensen die niets online kunnen kopen, uit De Sims 3 Store. Dus ik gok dat dit antwoord een nee is. Wel erg jammer. Ik zou heel graag wat store sets in een accessoirespakket willen terugzien. Of zelfs een hele collectie van store sets in een accessoirespakket. Ach ja.

Kun je ons een hint geven over het volgende accessoirespakket?
Was het proberen waard. Maar Jennifer wilde niets loslaten over toekomstige accessoirespakketten. Ik denk dat we gewoon geduld moeten hebben! Wink

Hoelang duurt de ontwikkeling van een accessoirespakket?
Blijkbaar duurt het even lang als een uitbreidingspakket ontwikkelen. Hoewel uitbreidingen groter zijn, zijn de teams die aan de accessoirespakketten werken een stuk kleiner. Daarbij werken sommige mensen aan zowel de uitbreidingen als aan de accessoirespakketten. Dus eigenlijk, is er net zoveel tijd voor nodig.

Zijn er nieuwe sociale interacties in De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires?
Nee. Meestal zitten de nieuwe sociale interacties in uitbreidingspakketten.

Wat voor kleding is er toegevoegd aan De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires?
Er is vooral Nachtkleding toegevoegd. Maar er zijn ook een paar items onder Avondkleding, Badkleding en Alledaags/Sport. Veel van de nieuwe kledingstukken zijn tweedelig, dus je kunt ze combineren naar eigen smaak!


Ik hoop dat je van onze Q&A hebt kunnen genieten! Wij hebben er zeker van genoten. We willen graag EA, inclusief Jennifer Lane, SimsGuruKing en Anita bedanken voor deze mooie kans om vragen te stellen via Skype. Het was een leuke ervaring!

De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires komt deze week uit op donderdag 26 januari.

Facebook-reactieblok

Site Reacties

Patricia
afbeelding van Patricia

Super deze Q&A! Ik heb er zeker van genoten. Maar als ik heel eerlijk ben mag nu wel info los komen over Showtime :P Kan niet wachten tot je naar Keulen gaat :D

rosana
afbeelding van rosana

Dank je Patricia. Blij dat je ervan hebt genoten! :D Er ging nog heel wat aan vooraf. Men had zich bij EA in de tijdzone vergist waardoor we al sinds half 6 zaten te wachten en pas na 8 uur begon het gesprek. Het had om kwart voor 7 moeten beginnen. Maar het belangrijkste was wel dat het toch nog was gelukt. Ze hadden ook hun excuses aangeboden hoor, maar ik baalde omdat ik een oppas had geregeld voor een paar uurtjes voor Seth en dat liep tegen het einde... XD

Ik kan ook niet wachten tot Keulen. Maar jeetje wat ben ik nerveus. Klinkt vast stom, maar ik ben al jaren niet meer alleen naar een event geweest. Dus dat wordt interessant. Happy

Marii
afbeelding van Marii

Leuk Rosana :D

inderdaad ik wil ook alles van keulen horen! ik kon afgelopen jaar met steven mee naar de gamescome helaas moest ik afzeggen omdat ik naar school moest. Hopelijk kan ik dit jaar wel. ik lees altijd alles over al die events wil het zelf ook wel een keer mee maken :D

btw Kyta heeft hem al binnen (A) zijn best veel items! en misschien dat ik weet welke gordijnen ze bedoelt (A)

rosana
afbeelding van rosana

Thanks! :D

Ah ja, Steven. Als we het over dezelfde hebben (ik denk het wel), die heb ik vervolgens meegenomen naar Keulen. Heb kaartjes geregeld en we zijn er met de auto heen gegaan. Was natuurlijk erg leuk! Maar het event in februari is dan wel in Keulen, volgens mij is het bij EA zelf ofzo... Maar wel leuk dat je dit jaar misschien ook naar de Gamescom gaat, komen we elkaar misschien nog wel tegen! :D

Tof dat Kyta hem al heeft. Ik moet hem nog kopen (niet gepreorderd vanwege de drukte en sparen voor verhuizing enz XD)

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon