Google+

Hidden Springs Review!

donderdag, september 1, 2011 - 12:45
De Sims 3 Hidden Springs

Ik ben eindelijk klaar met de Hidden Springs review! Het is voornamelijk informatief, maar dat is dan ook waar sommige bezoekers om hebben gevraagd dus, ik hoop dat je ervan kunt genieten! Klik hieroner op Lees Verder om naar de review te gaan!

Ik heb pas geleden de nieuwe wereld Hidden Springs gekregen en ik zag er enorm naar uit deze te installeren en te spelen! EA heeft me gevraagd een kort stukje te schrijven over Francesca Vanderburg, dus dat heb ik gedaan! Maar, is er zoveel meer om over te schrijven. En dat is precies waarom ik een (voornamelijk informatieve) review heb geschreven over deze nieuwe wereld! Ik zal je alle nieuwe families en huishoudens laten zien, hun huizen en de openbare kavels!

Families & Huishoudens

Laten we beginnen met de Vanderburg familie. Catarina Vanderburg komt uit een reeks rijke familieleden. Ze is getrouwd met Renauld. En ze heeft twee kinderen; Sebastian en Francesca. Maar dit zijn niet Renauld's kinderen. Als je naar de stamboom kijkt, is de echte vader van de twee nergens te bekennen. Catarina en Renauld wonen in een enorm huis. Hun huis heet Paleis Vanderburg. Catarina en Renauld hebben allebei de top van de politieke carrière bereikt. Zoon Sebastian die nog steeds thuis woont, heeft een baan in de Ordehandhaving. Het verhaal gaat dat Catarina het weleens tijd vond dat haar kinderen de familienaam eer aan gaan doen. Maar zoon Sebastian wil het nest maar niet verlaten en heeft geen serieuze relatie, terwijl dochter Francesca "de prinses" is weggelopen.

Familie Vanderburg
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Francesca Vanderburg schijnt nogal wat problemen te hebben met haar moeder. Ze is uit huis gegaan en woont nu in Het Nest, een klein huisje aan de rand van Hidden Springs. Francesca kan daar haar rustige en natuurrijke leventje leven. Ze is actief in de Journalistiek.

Francesca Vanderburg
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Tegenover de Vanderburg familie woont de familie Cho. Hun landgoed heet De Kustvilla en deze is knalgeel. Vrolijke kleuren! Simon Cho is het hoofd van het huishouden. Hij is Zakenman. Zijn vrouw Alisha werkt in de Muziekindustrie. Ze hebben twee kinderen. Davy is de oudste, een jongen (kind) en dan hebben we nog Minzi, een (peuter) dochtertje.

Familie Cho
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Nabij de rand van Hidden Springs woont Louis Swete in zijn Privékwartier. Louis werkt in de Ordehandhaving. Hij ziet er niet echt gezond uit... Een beetje groenig. En hij heeft nogal wat problemen, vooral met Emmaline Rhoen, een van de buren.

Louis Swete
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Emmaline Rhoen heeft een Medische carrière. Emmaline Rhoen is ook groen en ze woont in het Rustiek Wonen huisje. Ze is een beetje gek, maar ja, zijn we dat niet allemaal?

Emmaline Rhoen
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Het lijkt erop dat groen zijn nogal veel voorkomt in bepaalde delen van Hidden Springs, want de familie Shue woont daar ook. En sommigen van deze familieleden zijn ook groen. De familie Shue bestaat uit Granny, een oudere vrouw met een groene huid en grijs haar. Volgens de bio heeft ze zelf nooit kinderen gekregen, dus heeft ze er maar een heleboel geadopteerd; Dany, Carlotta, Star en Gary. Ze zijn allemaal erg gelukkig in hun Picobello Plek, want zo heet hun woning. Granny heeft een Culinaire baan.

Familie Shue
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Een stukje omhoog op de heuvel woont het huishouden genaamd Vrije Geest. Dit huishouden bestaat uit Nicholas Riverhawk, Cassidy Earthsong en Jessica Willow. Nicholas werkt als journalist, Cassidy werkt in het ziekenhuis en Willow zit in het leger. Hun woning heet Duurzame Oasis. Het is een leuk huis.

Free Spirit Household
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Ryan Anderson is een van de vele singles in Hidden Springs. Hij woont in een mooi huis op de heuvel. Hij heeft een baan in de journalistieke carrière en zijn stekkie heet de Knusse Hut!

Ryan Anderson
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Madeline Moore woont ook op dezelfde heuvel. Ze heeft een hoop geld van haar oma geërfd, maar het meeste heeft ze al er doorheen gejaagd. Madeline werkt in de Wetenschap en ze woont in haar woning genaamd Natuurlijk Simplistisch. Een erg leuk huis overigens!

Madeline Moore
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Hector Mendoza was ooit een kindersterretje. Nu woont hij op de heuvel in de hoop een rustig leventje te kunnen leiden in zijn Bosonderkomen. Hector werkt in de Muziekindustrie.

Hector Mendoza
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Anne Menon is een echte stijlguru, ze kunt haar op kilometers afstand al zien, met haar felle outfit. Hetzelfde geldt trouwens voor haar huis, Stijlcentrum. Haar huis is roze. Heel erg roze. Ondanks het feit dat ze eruit ziet als een stylist, is ze in werkelijkheid actief als journalist.

Anna Menon
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Laila Al Fahad werkt als dokter. Ze ziet eruit als een sterke, onafhankelijke vrouw. Ze is de huisarts van de rijkere Sims. Haar woning heet Snoezig Klassiek.

Laila Al Fahad
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Het verhaal van de familie Ruiz is een beetje vreemd. Carly Ruiz, de nanny, was op de kids aan het passen toen de ouders gewoon op een dag besloten niet meer terug te keren. Er is nergens te vinden wie deze ouders dan eigenlijk waren. En als je naar de stamboom kijkt, dan zul je zien dat Carly Ruiz ook de feitelijke moeder is van kids Emmit Preston en Jake Preston. Hoe dan ook, de ouders hebben een Perfect Familiehuis achtergelaten. Carly Ruiz werkt in de Athletieke carrière.

Familie Ruiz/Preston
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Pierce Shawkti en zijn dochter Sidney Shawkti wonen in het Comfort Centraal huis. De moeder is spoorloos, maar de twee lijken het prima te kunnen redden zonder de moeder. Pierce heeft een baan in de Athletiek en Sidney zit nog op school.

Familie Shawkti
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Liam O'Dourke is van Sunset Valley naar Hidden Springs verhuisd. Hij ziet eruit als een ware geek. Of misschien meer als een *dork*. Wink Liam werkt in de Wetenschap. En hij woont in zijn Net Genoeg Bungalow.

Liam O'Dourke
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

De familie Winterly is wederom een rijke familie. Peter Winderly is een zakenman, Adele Winterly werkt in het leger en Charles, hun zoon, is nog een tiener. Ze zijn volgens het verhaal naar Hidden Springs verhuisd zodat hun zieke zoon Charles daar kon herstellen. Ik denk dat de verhuizing heeft geholpen. De familie woont op het Ponderosa kavel.

Familie Winterly
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Gabriella Ornales is een weduwe, en ze werkt in de Politiek. Haar woning heet Traditioneel Chic.

Gabriella Ornales
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

De familie Song vind ik maar een beetje vreemd. Andrew Song ziet eruit als de gemiddelde huisarts, dus dat is niet zo vreemd. Maar zijn vrouw Jewel... Ik zie de match niet. Jewel ziet er zo slecht uit! En ze heeft een baan in de Misdaad. Ze lijken wel gelukkig trouwens, in De Schatkamer.

Familie Song
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Ben Alto deed me denken aan de Alto familie uit Sunset Valley. Ik weet bijna zeker dat hij familie van ze is! Bert is een Misdadiger. En hij woont in het Charmant in Blauw huis.

Bert Alto
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Ian Nali is dol op sport, en hij werkt dan ook in de Athletieke carrière. Hij ziet er hip en sportief uit in zijn joggingbroek met strepen. Ian woont op het Single Walhalla kavel. Hij is dan ook nog steeds single. Kun jij de perfecte partner voor hem vinden?

Ian Nali
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

De meiden in het Debutante huishouden zijn gaan samenwonen in Het Feesthuis. Ze zijn vrijanden, wat dat ook precies betekent. Ze zijn al een eeuwigheid bevriend met elkaar. Zal hun vriendschap de keuze om samen te gaan wonen overleven? Jenny Lho zit in het leger. Blake Grayson is een beetje een strafblad aan het opbouwen...

Debutante Huishouden
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

De familie Chesterfield bestaat enkel uit mannen. Vader Bruce is de verantwoordelijke man en werkt in de Ordehandhaving. Zijn twee tienerzoons Dennis en Scott zitten beide nog op school. Ze wonen in de Ultieme Familiewoning.

Familie Chesterfield
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

De familie Colby bestaat uit hardwerkende Sims. Christoff Colby is een Zakenman en Genevieve Colby werkt in de Politiek. Ze wonen in hun woning Spiksplinternieuw Stulpje.

Familie Colby
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

In de Ambachtelijke Droom woont de familie Abbot. Carl Abbot werkt in de Ordehandhaving en Maya Abbot is Zakenvrouw.

Familie Abbot
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

De laatste en misschien ook wel grappigste familie is de familie Pertridge. Ik heb er eigenlijk niet zo over nagedacht voordat ik Hidden Springs had, maar de Pertridge familie is eigenlijk een sprookje in een moderne familie. De Moeder, Lonnie, is dol op haar eigen kinderen. Astrid en Eunice houden ook van hun moeder. Lonnie schijnt haar stiefdochter Ella Carlisle echter wel te haten. En dochter Eunice is net als haar moeder, ze heeft een gruwelijke hekel aan haar stiefzus Ella. Gelukkig voor Ella is er nog wel iemand in dat huis die geen hekel aan haar heeft, namelijk Astrid. Astrid heeft met niemand echt problemen. Laten we hopen voor Ella dat ze snel oud genoeg is om uit huis te gaan. In een kast wonen is ook niet echt comfortabel. In Blinkschoon en Bevallig is geen plek voor Assepoester, oeps ik bedoel natuurlijk Ella. Lonnie heeft een Culinaire carrière, evenals Ella. Ik vraag me af hoe dat precies in zijn werking gaat. Astrid werkt in de Muziekindustrie en Eunice is een Crimineel.

Familie Pertridge
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Misschien ligt het aan mij. En ik wil niets vervelends zeggen over Hidden Springs, want ik vind het namelijk een enorm leuke wereld! Maar het lijkt erop dat er nogal wat gebroken families zijn in Hidden Springs. Ik vraag me af waarom. Maar goed, mocht jij je hier nou aan storen, dan kun je natuurlijk altijd wat families aan elkaar koppelen, want er zijn volop singles in Hidden Springs! Of je kunt natuurlijk je eigen families toevoegen! Hoe ga jij spelen? Ga je met de vooraf gemaakte families spelen, of heb je liever je eigen families?

Lege Huizen

Ik ben 10 leegstaande huizen tegengekomen. Sommige goedkoop, sommige duur. Hier is een lijst van die huizen.

 • §15.814 - Handgemaakt Meesterwerk - Katoenlaan 9
 • §16.065 - Zigeuneroptrekje - Wilgenweg 19
 • §16.100 - Knus Onderkomen - Esdoorn 3
 • §37.376 - Country Droomhuis - Beemdweide 13
 • §43.318 - Bosblokhut met Gastruimte - Beemdweide 12
 • §79.375 - Villa Meeroever - Populierstraat 16
 • §88.199 - Chateau Kandij - Dennenappellaan 29
 • §93.581 - Chateau Limoen - Populierstraat 15
 • §215.027 - Overvloedige Luxe - Ponderosa 2
 • §341.629 - Vrijzinnige Villa - Walnootlaan 10
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Lege Kavels

Ik heb gezocht en ik denk dat er 14 lege kavels gevonden in Hidden Springs. Deze kavels zijn te gebruiken voor huizen of openbare kavels. Natuurlijk kun je altijd meer lege kavels toevoegen met de Wereldbewerker. Happy

 • §1800 - Dennenappellaan 52
 • §1800 - Subalpine 6
 • §1800 - Subalpine 22
 • §2400 - Aquamarijn 4
 • §2400 - Beemdweide 11
 • §2400 - Azuurlaan 9
 • §2400 - Ponderosalaan 7
 • §3200 - Sparstraat 5
 • §3200 - Subalpine Boulevard 65
 • §3200 - Subalpine Boulevard 77
 • §3200 - Alpinedreef 19
 • §3200 - Robijnweg 47
 • §3200 - Zonsteen 9
 • §8192 - Beemdweide 7

Openbare Kavels

Er zijn zoveel openbare kavels in Hidden Springs! Waar zal ik eens beginnen... Ik zal eerst de carrièregebouwen doen.

 • Gemeentehuis van Hidden Springs (Politiek/Zelfstandige Beroepen)
 • Stadion van Hidden Springs (Athletiek)
 • Centrum voor Natuurlijke Wetenschappelijke Onderzoeken (Wetenschap)
 • H.S. Defensiecentrum (Leger)
 • Fountein Corporatie (Zaken/Journalistiek)
 • Sulis Theater van de Kunsten (Muziek)
 • Rudolph Vanderburg Ziekenhuis (Medisch)
 • Eerzame Burgers Handelspost (Misdaad)
 • Politiebureau Hidden Springs (Ordehandhaving/Privédetective)
 • Angela's Bistro (Culinair)
 • De Tover Toko (Culinair)
 • Openbare School Alpine (Educatie)
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Dit is het mooiste gebouw in Hidden Springs, Kuuroord het Zilvergoud! Pal ernaast ligt Zwembad het Zilvergoud.

De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Meer openbare kavels, sommige met part time baantjes. Sommigen zijn Beroepsgebouwen.

 • De Boeken van Tuatha (Boekenwinkel)
 • Alvetta's Verse Producten (Supermarkt)
 • Plaatselijke Brandweer (Brandweer Beroep)
 • Barney's Schoonheidssalon en Tatoeages (Stylist Beroep)
 • Sportschool Hardcore Fitness (Sportschool)
 • Kristalsolarium het Verjongende Water (Zwembad)
 • Subalpine Plein (Groot Park)
 • Historische Kerkhof de Schaduwrijke Dennen
 • Eloise C. Vanderburgs Boekenbal (Bibliotheek)
 • Inruil en Verkoop van Landgraaf (Kringloopwinkel)
 • Paul A. Wilkes Natuurmuseum (Kunstgalerie)
 • Puin van Grady (Stortplaats)
 • Han's Herberg & Café (Hangplek)
 • De Rooibossen (Hangplek)
 • Uitkijkpost de Rooibos (Hangplek)
 • Lars' Disco Tech (Hangplek)
 • Kusthutje (Hangplek)
 • Louie's Waterval (Visstek)
 • Meadow Beach (Visstek)
 • Picknickplek Aquamarijn (Groot Park)
 • Verborgen Tuinen (Klein Park)
 • Sprookjespark (Klein Park)
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs
De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Hidden Springs

Bijna aan het einde van de review, maar dat kan natuurlijk niet zonder wat screenshots van Hidden Springs zelf. Want het is een fantastisch mooie nieuwe wereld!

De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs De Sims 3 Hidden Springs

Ik wil graag EA bedanken voor de mogelijkheid om met Hidden Springs te spelen. Dit heeft me absoluut weer aan het spelen gebracht haha. Maar ik hoop dat deze review onze bezoekers laat zien wat voor een toffe wereld Hidden Springs is. Je kunt Hidden Springs kopen in De Sims 3 Store!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon