Google+

Simpedia: De Sims 3: Hidden Springs

Media

Ga vandaag nog een nieuwe wereld verkennen en ontdek Hidden Springs!

Hidden Springs oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op beroemdheden en rijken die er ontspanning zoeken en aan de sleur willen ontsnappen. Ze kunnen geen weerstand bieden aan de verhalen over de schijnbaar magische krachten die in de bossen en waterplassen ronddwalen.  Sommige stedelingen die in de bossen wonen doen heel geheimzinnig en lijken een lichtgroene kleur te hebben. Zou er echt sprake zijn van magie?

Vanuit Hidden Springs kun je langs de oevers van het meer lopen, ontspannen in een luxe kuuroord of skihut, door de bossen struinen en zelfs een oude geheimen aan het licht brengen in het Museum der Magie en Bovennatuurlijke Zaken. Wat ga jij ontdekken in Hidden Springs?

Kenmerken

  • Er ligt een nieuwe wereld aan je voeten: Maak kennis met nieuwe Sims, verken nieuwe locaties en ontrafel de magie van Hidden Springs!
  • Ontdek de magie: De raadselachtige magische kenmerken van Hidden Springs spreken voor jong als oud tot de verbeelding. Verken de wereld om je heen en ga op zoek naar de Jeugdigheidsfontein. Zullen jouw Sims de eeuwige jeugd ontdekken?
  • Exclusieve nieuwe voorwerpen: Pas je game aan met allerlei gloednieuwe exclusieve voorwerpen, kleding en kapsels die alleen in Hidden Springs verkrijgbaar zijn.
  • Exclusieve nieuwe locaties: In Hidden Springs vind je allerlei nieuwe locaties, kavels en gebouwen. Hoe zal jouw avontuur verlopen?
  • Gloednieuwe Sims en verhalen: Een exclusief toevluchtsoord voor rijke en beroemde Sims? Of een mysterieuze wereld met geneeskrachtige krachten? Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, want de Sims uit Hidden Springs hebben allemaal verhalen die niet van deze wereld lijken te zijn.

Release Dates

Releasedatum: 
25 aug 2011

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon