Google+

Oproep aan De Sims 2 spelers in de SF Bay area

vrijdag, september 9, 2005 - 23:00

Wat betekent De Sims 2 voor jou en hoe speel jij? We zijn op zoek naar fans om interviews te doen voor een videoproject wat momenteel in ontwikkeling is. Er zijn zoveel toffe fans en we kunnen niet wachten om wat van jullie ervaringen te horen over hoe jullie het spel spelen. Als je regelmatig The Sims games speelt en in de omgeving woont van San Francisco, willen we graag van je horen!

SF BAY AREA WOONACHTIGEN: Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar Sims2@mondostudios.com met je naam, telefoonnummer en een kort stukje over jezelf en hoe jij Sims games speelt en dan zullen wij kijken of je geschikt bent om mee te doen aan dit speciale project. We zullen op zeer korte termijn mensen gaan oproepen dus je snelle reactie wordt erg gewaardeerd.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon