Google+

Nieuwsarchief - 1 september, 2011

Bekijk nu de nieuwe sets in De Sims 3 Store en geef je Sims en hun omgeving een nieuw uiterlijk! Kom alvast in de Halloweenstemming met deze GRATIS Enge Halloweenspullen set!

Ben je op zoek naar een nieuwe stijl? Geniet van deze eclectische collectie van oude en nieuwe stijlen met de Boho Vintage Damescollectie, en geef een hippe draai aan het uiterlijk van je Sims met deze vintage mode. Maak deze nieuwe stijl compleet met een set met een uniek karakter, Hollywood Regenten Kantoor, geniet van de strakke vormen van de Regenten stijl!

In de nieuwste EA Gamerelease kun je alles lezen over de grootste aankomende Electronic Arts-games. Hoe is het om als kat de krullen van de trap te krabben in De Sims 3: Beestenbende? Is het grasveld nog groener in FIFA 12? Kunnen racewagens tegen sneeuwlawines en politiehelikopters in Need for Speed: The Run? En hoe is het om in het nieuwste deel van de beste shooterserie, Battlefield 3, rond te rennen? Je leest het allemaal in de nieuwe EA Gamerelease.

Ik ben een beetje laat. Ik kreeg het persbericht op 30 augustus maar ik was nogal druk met werk en de Hidden Springs review.

Het nieuwe avonturenpakket voor De Sims Middeleeuwen bevat legendarische verhaallijnen, schattenjachten, vogels en meer!

De Sims 3 Hidden Springs

Ik ben eindelijk klaar met de Hidden Springs review! Het is voornamelijk informatief, maar dat is dan ook waar sommige bezoekers om hebben gevraagd dus, ik hoop dat je ervan kunt genieten! Klik hieroner op Lees Verder om naar de review te gaan!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon