Google+

Het Regenbooghuis

zaterdag, november 23, 2013 - 02:37

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
4
Badkamers: 
3
Prijs (ongemeubileerd): 
§85,556
Prijs (gemeubileerd): 
§141,473
Thema's: 

Dit is Het Regenbooghuis, of Regenboog en Zonneschijn Huis. De vorm lijkt namelijk wel wat op de zon, vandaar de zonneschijn. Het regenbooggedeelte hoef ik natuurlijk niet uit te leggen! Ik heb dit kavel op Intrinsic Way 405 gebouwd (ik moet nog eventjes de Nederlandse naam daarvan opzoeken, excuses). Je kunt het kavel overal plaatsen, maar mocht je het huis op dezelfde locatie willen hebben als op de foto's, dan weet je in ieder geval waar je het kavel moet plaatsen!

Vinden jouw Simmetjes vrolijke gekleurde huizen of berryhuizen ook zo leuk? Dit huis heet niet voor niets het Regenbooghuis. Zoals je op de screenshots duidelijk kunt zien, hebben de muren felle kleuren, elke verdieping heeft 3 verschillende kleuren.

Buiten staan er wat struiken. Er is ook ruimte voor 2 auto's en 3 fietsen. En ik heb een telescoop weggezet zodat je Sims naar de sterren kunnen turen! Achterom het huis staat een vuurkorf met 6 stoelen.

Beneden kom je het huis direct binnen in de woonkamer. De woonkamer heeft een fijne zithoek met een futuristische TV. Aan de ene kant staat een boekenkast en een holografische schildersezel, en aan de andere kant zie je de stereo, lift, laser rhytm-a-con, plumbot oplaadstation en een mooie scheiding met planten, waar je dwars doorheen kijkt naar de zijkant van het huis. De zijkant van het huis heeft een futuristische muur met boslandschap erop geprojecteerd, en aan de andere kant is er ruimte voor planten. Er staan al 3 kristalplanten als je het kavel koopt, maar je kun er meer toevoegen, of de aanwezige planten verwijderen, mocht je dat willen. Er is ook een nieuwe elektrische gitaar waar je Sims op kunnen jammen. Als je doorloopt naar achter kom je in de keuken terecht. De keuken is zeer luxe en voorzien van eigenlijk alles wat je Sim nodig heeft om een fijne maaltijd in elkaar te flansen. Er is een tafel voor 4 Sims, en een hoge stoel voor de kleintjes. In de keuken is nog een holografische muur met boslandschap erop geprojecteerd. Terug in de woonkamer kun je ook naar het kleinste kamertje gaan, dat is dus de badkamer beneden. Daar is een alles-in-een badkamer en een potje voor de kleintjes.

Boven is de hal vrij simpel en leeg. Je kunt vanuit daar naar de ouderlijke slaapkamer gaan, de babykamer, of de badkamer. De ouderlijke slaapkamer heeft een droompod, schaaktafel, fitnessapparatuur, kledingkast, en een mooie spiegel. De babykamer heeft een bedje, boekenkast, bankje, speelgoedkist, en nog een potje. De badkamer heeft een degelijke badkuip, douche, en toilet.

De bovenste verdieping heeft een hal met bureau, speelautomaat, planken om klein spul op te bewaren, boekenkast, en een kledingkast. Er zijn drie kamers op de bovenste verdieping, waarvan twee slaapkamers. Een slaapkamer is geschikt voor alle leeftijden, al is het wellicht wel het beste geschikt voor een kind of tiener, aangezien er een enkel bed in staat, bureau met luxe computer, boekenkast, en een fauteuil. De andere kamer is ook zeer geschikt voor kinderen of tieners, aangezien er een stapelbed aanwezig is, nog een bureau met computer, boekenkast, en fauteuil. Beide slaapkamers hebben transparante plafonds, waardoor Sims naar de sterren kunnen kijken voor het slapengaan. De laatste kamer is de badkamer. Deze heeft een douche, toilet, en een wastafel met coole spiegel.

Het Regenbooshuis is perfect voor Sims die van vrolijke kleurtjes houden, of wellicht voor Berry Sims? Hoe dan ook is het een blikvanger voor Oasis Landing!

Voor het gemak heb ik ook een paar screens gemaakt waarbij het huis in de herfst en winter te zien is. Alle screens zijn gemaakt in de Utopia wereld.

Mastodon - Mastodon