Google+

The Sims Anniversary 2014

De Sims wordt alweer 14 jaar oud in 2014! Tijd voor een feestje! Kijk hier elke dag eventjes voor nieuwe verrassingen!

 

De Sims wallpapers

Ik heb besloten om een aantal wallpapers te maken voor jullie computers en devices. Ik heb een wilde gok genomen met de iPhone en iPad wallpapers, aangezien iOS7 (Parallax) de wallpapers heel raar weergeeft. Maar goed, je kunt de wallpapers hieronder downloaden! Update: Android versie komt nog!

De wallpapers hebben alle vier de Sims reeksen erin. Min of meer. Het blueprint huis is van The Sims. Daarin verwerkt zie je ook een groepje Sims uit De Sims 2. Mijn eigen Simmetje uit De Sims 3 staat rechts. En ze kijkt naar een plumbob van De Sims 4! Heb het originele The Sims logo wat aangepast om bij de kleuren van de Sims 2 en Sims 3 logo's te laten passen. Dus het is echt een beetje van alles. Veel plezier met de wallpapers. Ik vind het leuk als je foto's stuurt van je bureaublad/gadgets met de wallpapers erop! Ik zou het graag zien. Stuur een tweet naar @SNW, of post iets op onze Facebook pagina! Happy

Er zijn twee verschillende versies. Eentje is blauw, de andere is paars. Kies de versie die jij het leukst vind!

Blauw

 

Paars

 

Plumbob Tekening

Gewoon voor de lol! Ik teken graag zo nu en dan Simsdingetjes :D

 

McKenzie Rhys

Ik heb een van mijn favoriete Simmetjes geupload. Haar naam is McKenzie en ze is een beetje een geek. Ze houdt van lezen, is dol op de computer, en ze is ook artistiek. In zekere zin lijkt ze op mij? Hahaha. Maar McKenzie is mooier Wink Maar goed, ik weet dat veel mensen McKenzie leuk vinden, en daarom heb ik besloten om haar met jullie te delen!

Bekijk meer foto's en informatie!

 

 

Ravenwoods Familie door Marii

Marii doet momenteel een Let's Play van Midnight Hollow op het SNW kanaal op YouTube. En de familie waar ze mee speelt in de LP, is nu beschikbaar voor download op SNW!

 

Mashuga Huis - Sims Klassieker

Herinner je je dit Sims huisje nog? Die zat bij The Sims: Het Rijke Leven. Ik heb het nagemaakt voor in de Sims 3 voor jullie!

Bekijk/download het Mashuga huis op deze pagina!

 

Groentjes (Newbies) Huis - Sims Klassieker

Nog een echte klassieker onder de Sims huisjes. Eentje die toch best wel beroemd is! De Groentjes zelf zitten er niet bij. Dit is alleen het huisje. Ik ben er best wel trots op! Het is tevens een goede starterswoning!

Bekijk/download het Groentjes Huis hier! Happy

 

Goldy Berryfairy door Marii

Marii heeft een heel coole Berry Sweet Sim gemaakt! Ze is zo mooi!

Ga eens kijken naar Goldy Berry Fairy!

 

Sims Fotoboek wedstrijd

EA Nederland is een Sims fotoboek aan het maken. En het is een boek voor fans, door fans. Fans kunnen een coole foto of screenshot van het spel insturen, en EA zal de beste inzendingen uitkiezen. Deze beste inzendingen krijgen dus een van die coole boeken!

Ga hierheen om mee te doen!

 

Van de Kerkhof Huis

Wie vindt dit klassieke huis nou niet leuk? Ik heb het al eens gemaakt voor De Sims 2, en nu heb ik het ook gemaakt voor De Sims 3. Ik weet nu alleen niet welke mijn favoriet is. Het Groentjes Huis of het Van de Kerkhof Huis? Welke is jouw favoriet?

Bekijk en download het Van de Kerkhof Huis!

 

 

Sims 3 Codes Giveaway!

We geven een aantal games weg!

Ga hierheen om mee te doen!

Advertentie

Mastodon - Mastodon