Google+

De Sims Verjaardag 2014 Giveaway

Statusbericht

Submissions for this form are closed.

Allereerst wil ik de geweldige Eric/Baconandeggzie bedanken voor de codes die je met deze giveaway kunt winnen. Eric is bekend van zijn simtastische machinima video's! Eric vroeg me of ik iemand blij kon maken met deze codes. Natuurlijk kan ik dat! Onze lezers/volgers/bezoekers! Ik weet zeker dat er mensen zijn die het basisspel of deze pakketten nog niet hebben.

We geven een code weg voor De Sims 3 basisspel, een code voor De Sims 3: Luxe Accessoires, en een code voor De Sims 3: Na Middernacht! Super toch?

Het enige wat je hoeft te doen is je naam en emailadres achterlaten, en een item kiezen. Je kunt ze niet allemaal winnen. Het is tenslotte een feestje, en we willen graag meerdere mensen blij maken!

De giveaway begint vandaag, 4 februari 2014,  en zal eindigen op maandag 10 februari 2014 om 20:00 Nederlandse tijd. 

Waarom eindigt de giveaway op maandag? Nou, dat is toevallig mijn verjaardag. En het leek me wel leuk om de verjaardagsweek zo af te sluiten.

Zodra de giveaway voorbij is, zal ik wat tijd nodig hebben om willekeurig winnaars te selecteren. Als ik daarmee klaar ben, zal ik de winnaars persoonlijk mailen. En daarna zal ik de winnaars ook op deze website aankondigen, evenals op TwitterFacebook en Tumblr!

Vul het formulier hieronder in om kans te maken op een van de games. Succes! Happy

Let op: de giveaway is afgelopen. Ik zal zometeen willekeurig winnaars kiezen, en deze daarna mailen!

Allemaal bedankt voor het meedoen! We hadden behoorlijk wat deelnemers. De winnaars zijn EmmaLisa, en Rowena. Ik heb alle winnaars een mailtje gestuurd. Wij willen alle winnaars graag feliciteren! :D

Advertentie