Google+

De Sims Fotoboek Wedstrijd

Statusbericht

Submissions for this form are closed.

De Sims wordt op 4 februari 2014 alweer 14 jaar! Om dat te vieren heeft Electronic Arts Nederland een leuke wedstrijd, in samenwerking met een aantal fansites. SNW helpt mee deze actie te organiseren. En jij? Doe jij mee met deze actie?

Om de verjaardag van De Sims te vieren, brengt EA Nederland een leuk Sims fotoboek uit. In dit boek staan onder andere mooie afbeeldingen van fans. Maar dan moet jij natuurlijk als echte Simsfan wel meedoen! Als je meedoet, maak je kans om zo'n leuk Sims fotoboek te winnen. Dat wil toch iedereen wel hebben? Perfect voor je Sims collectie! Happy

Stuur jouw leukste Sims moment of herinnering in. Dit kan een screenshot zijn uit jouw spel, een foto van je Sims collectie, maar het mag ook een afbeelding of collage zijn die je zelf in Photoshop hebt gemaakt. Als je maar creatief bent. En het moet natuurlijk wel je eigen afbeelding zijn. Sla de afbeelding op in 100% kwaliteit JPEG, 300 DPI. De maten van de afbeelding moeten zijn: 110mm breed x 185mm hoog, of 150mm breed x 87mm hoog. Hoge kwaliteit en de juiste afmetingen zijn belangrijk, aangezien de afbeeldingen moeten worden gedrukt in het Sims fotoboek. Verder kun je een heel korte beschrijving voor je screenshot meesturen. Maximaal een regel tekst!

Nou, waar wacht je nog op? Doe vandaag nog mee! En als je hebt meegedaan, deel de actie dan met al je vrienden, zodat ook zij kunnen meedoen!

De actie loopt van dinsdag 4 februari tot en met vrijdag 14 februari 2014. Uiterlijk donderdag 20 februari 2014 worden de winnaars bekendgemaakt. EA zal deze winnaars zelf kiezen. 

Advertentie