Google+

Story Box Challenge - December 2019

StoryBox Challenge December 2019

De Story Box Challenge is een uitdaging waarbij we je een familie en een deel van hun spullen geven. Jouw taak is dan om een huis voor ze te bouwen.

De Familie

Deze maand: De Valdez familie. Rocco en Nylah hebben elkaar lang geleden ontmoet bij de lokale bibliotheek, tijdens een boeksignering van Rocco. Dezelfde bibliotheek is nu onderdeel van Nylah;'s imperium - ze heeft een hele keten van Rentabook Bibliotheken. In haar vrije tijd geniet ze graag van een lekkere maaltijd of haar favoriete CD's.

Rocco is een schrijver en vindt het altijd leuk om de kinderen de meest geweldige verhalen te vertellen. Hij zorgt thuis graag voor zijn familie en stoeit met de kinderen wanneer het maar kan. Buiten dit alles kijkt hij altijd erg uit naar de maaltijden die Nylah klaarmaakt.

Hun oudste dochter Elaina gaat binnenkort studeren aan de universiteit, en is altijd aan het sporten. Haar droom is om later een beroemde bodybuilder te worden.

Keenan is het middelste kind. Hij houdt ervan om creatief bezig te zijn en heeft ruimte nodig om te tekenen en te knutselen. Hij heeft al vaak straf gehad omdat hij zijn krijtjes op de muren gebruikte.

En als laatste is er Jordyn, en wat is dat een charmant peutertje! Ze is nog niet zo lang op deze wereld en accepteert eigenlijk alle kusjes en knuffels van haar mama en papa. En in ruil krijgen zij een volle luier.

De familie heeft hun oude huis verkocht en is klaar om te verhuizen. Kun jij ze helpen om het perfecte comfortabele huis te maken, een huis klaar voor de feestdagen?

De Uitdaging

 1. Download de Valdez Family en de SNW Story Box 6 - 1219 kamer van de Sims 4 gallery. You kunt het ook vinden onder EA ID SimsNetwork.
 2. Kies een leeg kavel in een wereld naar keuze, en plaats de familie. Ga dan naar het kavel (in leefmodus!) en pauzeer het spel.
 3. Gebruik de cheat (Ctrl+Shift+C) 'money 300000' om het budget van de familie in te stellen (dat is §300k).
 4. Plaats nu de kamer SNW Story Box 6 - 1219 vanaf de gallery. Je raakt daarbij ongeveer §9k kwijt, waarna je nog ongeveer §291k hebt om te besteden aan de challenge.
 5. Begin met bouwen!
 6. Zorg dat alle items uit de box gebruikt worden. Ze willen niet dat er iets zoek raakt! (ja, zelfs de rare dingen).
 7. Upload het kavel naar de gallery voor 20 december 2019. Gebruik de hashtags #SNWStoryBox en #StoryBox1219 zodat we jouw inzending kunnen vinden!

De Regels

Deze challenge gaat om het bouwen van een leuk huis voor de familie. Je mag natuurlijk verder spelen met het gezin - maar we gaan ons vooral richten op de huizen die jullie maken. De volgende regels zijn van toepassing:

 • Het totale budget, exclusief het lege kavel maar inclusief de vereiste items, is §300,000. Vergeet niet om eerst de familie op een leeg kavel te plaatsen, en dan pas de kamer met alle items te plaatsen.
 • Je mag ELK kavel kiezen in ELKE wereld, maakt niet uit hoe groot of klein. De kamer is klein genoeg om zelfs op het kleinste kavel te passen.
 • Je mag alle uitbreidingspakketten, game packs of accessoirespakketten die je in je bezit hebt. Dit is niet vereist, en je mag zelfs alleen het basisspel gebruiken. Wat goed bij deze challenge past qua pakketten: het (gratis!) Feestdagen pakket en Seizoenen.
 • GEEN custom content, tenzij het van SNW (simsnetwork.com) afkomstig is.
 • ALLE items in de box moeten worden gebruikt, inclusief die aan de muren en het plafond. De items moeten ook toegankelijk zijn. Eventueel aanwezig behang en vloer uit de box hoef je niet over te nemen/te kopiëren.
 • Items kopiëren of meer items toevoegen is altijd toegestaan. Items verwijderen die oorspronkelijk in de box zitten is NIET toegestaan.
 • De kleuren/patronen/grootte aanpassen van een bestaand item in de kamer is NIET toegestaan.
 • Vergeet niet om je kavel een naam te geven.
 • Inzendingen moeten geupload worden naar de Sims 4 gallery met beide #SNWstorybox and #StoryBox1219 hashtags.
 • Deadline: 20 december 2019.

Vragen? Je kunt ons bereiken via DiscordTwitter, of Facebook!

Afhankelijk van het aantal inzendingen gaan we alle of een selectie van de inzendingen laten zien in een Twitch livestream op twitch.tv/snwgames op 21 december 2019 om 21:30. Heb je de showcase gemist? De VOD is beschikbaar op Twitch nadat de stream voorbij is. En we uploaden de volledige video uiteindelijk ook naar ons More SNW kanaal op YouTube.

Dank je wel voor het meedoen, en veel plezier!

Advertentie