Google+

Story Box Uitdaging - May/Mei 2022

Story Box - Mei 2022

 

In de Story Box uitdaging geven we je een familie en hun spullen. Het is aan jou om een leuke woning te bouwen.

De Familie

Blender FamilieNa het tragische stofwolkbrandongeluk waarbij Sam helaas is overleden, moet Brenda nu alleen voor hun zoon Max zorgen. Met het wegvallen van het inkomen van Sam is ook het budget gekrompen en zijn moeder een zoon nu op zoek naar een kleine woning voor hun tweetjes.

Door het ongeluk is Brenda veranderd in een heuse neatfreak. Alles moet spik en span zijn, uit angst voor een nieuwe brand. Het trauma is nog zo vers dat ze zich bijna altijd zorgen maakt. Wat als er iets met Max gebeurt? Of de keuken in de fik vliegt? Of het grasveldje aan de overkant moet wijken voor een speeltoestel met daaronder - misschien wel haar grootste angst - rubberen tegels?

Max daarentegen is behoorlijk zorgeloos. Tuurlijk mist hij z'n vader nog dagelijks, maar verder is het vooral een wildebras die het liefst overal naartoe rent in plaats van loopt. Als het kan zoekt 'ie een speeltuin of parkje op om te klimmen en klauteren. Of hij stapt in de rivier om vissen te aaien. Als het maar buiten is in ieder geval.

Ze moeten nu dus naar een nieuwe plek. Brenda heeft nog wel wat levensverzekeringsgeld overgehouden voor een nieuw optrekje, maar het liefst houdt ze ook nog wel wat achter de hand voor later. Regel jij het nieuwe huisje voor Brenda en Max?

 

De Uitdaging

 1. Story Box May/Mei 2022 - KamerDownload de Blender Familie en de SNW Story Box 11 - 0522 kamer van de Sims 4 gallerij. Je kunt deze vinden met EA ID SimsNetwork.
 2. Kies een leeg kavel op welke wereld dan ook, en verhuis de familie ernaartoe. Ga naar het kavel (in levensmode!) en pauzeer het spel.
 3. Vul de cheats (Ctrl+Shift+C) 'testingcheats on', dan 'money 80000' om het budget van de familie in te stellen (dat is §80k) en dan nog 'testingcheats off' om de test-cheats weer uit te zetten.
 4. Plaats nu de SNW Story Box 11 - 0522 kamer uit de gallerij. Dit kost je ongeveer §4k, waardoor je zo'n §76k overhoudt om de uitdaging af te maken.
 5. Tijd om te bouwen!
 6. Gebruik alle items van het huishouden. Ze willen niks missen (inclusief de gekke dingen)!
 7. Upload het kavel naar de gallerij voor de deadline, 10 juni 2022. Gebruik de hashtags #SNWStoryBox en #StoryBox0522 zodat we je inzending kunnen vinden! Gebruik óók de hashtag #SNWStoryBoxNL als je wilt dat we jouw inzending op Rosiewosie touren.

Regels

De uitdaging is om het gezin een leuk thuis te bezorgen. Speel gerust verder met het huishouden om het verhaal verder te vertellen - wij zullen ons voornamelijk richten op de huizen die gebouwd zijn. De volgende regels gelden hierbij:

 • Het totale budget, exclusief het lege kavel maar inclusief de verplichte items, is §80,000. Onthoudt dat je eerst de familie moet plaatsen op het kavel en daarna de kamer.
 • Je mag ELK kavel op ELKE wereld gebruiken, het maakt niet uit hoe groot of klein. De kamer past op het kleinste kavel.
 • Je kunt elke uitbreidings-, game- of accessoirespakket gebruiken dat je hebt. Dit is geen vereiste en je mag jezelf ook beperken tot het basisspel. De pakketten die het best bij het verhaal passen zijn De Sims 4: Klein Wonen, De Sims 4: Kinderkamer Accessoires en De Sims 4: Interieur Designer.
 • Custom content is NIET toegestaan, behalve als het van SNW komt (simsnetwerk.com).
 • ALLE items in de kamer moeten gebruikt worden, inclusief die op de muur en aan het plafond. De items moeten bereikbaar blijven. Behang en vloertegels hoeven niet gebruikt te worden.
 • Items kopiëren of meer dingen toevoegen is wel toegestaan. Items verwijderen die oorspronkelijk in de kamer waren is NIET toegestaan.
 • De kleur/ontwerp/grootte veranderen van een item uit de kamer is NIET toegestaan.
 • Vergeet niet je kavel een naam te geven.
 • Inzendingen moeten naar de Sims 4 gallerij staan met beide hashtags #SNWstorybox and #StoryBox0522.
 • We gaan deze uitdaging op zowel Rosiewosie als SNWgames touren. Als je jouw inzending op Rosiewosie wilt zien, gebruik dan aub de hashtag #SNWStoryBoxNL (de andere hashtag #SNWStoryBoxEN is voor SNWgames).
 • Deadline: 10 juni 2022.

Vragen? Neem contact op via DiscordTwitter or Facebook!

We laten de inzendingen tijdens een Twitch live stream zien op at twitch.tv/rosiewosie op een nog nader te bepalen datum. Heb je de showcase gemist? De VOD is na het einde van de stream nog beschikbaar via Twitch, en de volledige video komt ook later nog op het Rosiewosie kanaal op YouTube te staan.

Bedankt, en veel plezier!

Advertentie

Mastodon - Mastodon