Google+

Story Box Challenge - October 2023

SNW StoryBox Challenge October 2023 - The Gorsay Family

In de Story Box uitdaging geven we je een familie en hun spullen. Het is aan jou om een leuke woning te bouwen.

De Familie

Gorsay FamilyRandom Gorsay is een aankomend talent onder de chefs. Hij is met zijn vorige baan gestopt (kuch, ontslagen, kuch). Wellicht omdat hij zijn collega's alsmaar "idiote broodjes" bleef noemen. Maar dat deed hij alleen maar omdat hij zo gepassioneerd is in zijn werk, en gewoon wilt dat zijn collega's het beste uit zichzelf halen op de werkvloer!

Maar goed, Random heeft nu dus geen baan meer, en hij kon hierdoor niet meer in zijn luxe penthouse in San Myshuno blijven wonen. Nadat hij deze had verkocht, moest hij nog wat schulden aflossen, en daarna bleef er nog een mooi bedrag van 100.000 Simoleons over.

Random is op zoek naar een nieuwe baan, of misschien gaat hij wel een eigen restaurant beginnen. Maar, hij heeft natuurlijk ook een plek nodig om te wonen. Bij voorkeur een perfect huis. Het hoeft geen grote villa te zijn, maar de keuken moet natuurlijk wel perfect zijn!

Kun jij een nieuw huis bouwen voor Random Gorsay?

 

De Uitdaging

 1. Story Box October 2023 - RoomDownload de Gorsay Familie en de SNW Story Box 12 - 1023 kamer van de Sims 3 galerij. Je kunt deze vinden met EA ID RosieSoCosy.
 2. Kies een leeg kavel op welke wereld dan ook, en verhuis de familie ernaartoe. Ga naar het kavel (in levensmode!) en pauzeer het spel.
 3. Vul de cheats (Ctrl+Shift+C) 'testingcheats on', dan 'money 100000' om het budget van de familie in te stellen (dat is §100k) en dan nog 'testingcheats off' om de test-cheats weer uit te zetten.
 4. Plaats nu de SNW Story Box 12 - 1023 kamer uit de gallerij. Dit kost je ongeveer §5k, waardoor je zo'n §95k overhoudt om de uitdaging af te maken.
 5. Tijd om te bouwen!
 6. Gebruik alle items van het huishouden. Ze willen niks missen (inclusief de gekke dingen)!
 7. Upload het kavel naar de gallerij voor de deadline. Gebruik de hashtags #StoryBox en #StoryBox1023 zodat we je inzending kunnen vinden!

 

De Regels

De uitdaging is om het gezin een leuk thuis te bezorgen. Speel gerust verder met het huishouden om het verhaal verder te vertellen - wij zullen ons voornamelijk richten op de huizen die gebouwd zijn. De volgende regels gelden hierbij:

 • Het totale budget, exclusief het lege kavel maar inclusief de verplichte items, is §100,000.
 • Onthoudt dat je eerst de familie moet plaatsen op het kavel en daarna de kamer.
 • Je mag ELK kavel op ELKE wereld gebruiken, het maakt niet uit hoe groot of klein. De kamer past op het kleinste kavel.
 • Je kunt elk uitbreidingspakket, game pack, accessoirespakket of kit gebruiken dat je hebt. Dit is geen vereiste en je mag jezelf ook beperken tot het basisspel. De pakketten die het best bij het verhaal passen zijn De Sims 4: Kokkerellen Maar Accessoirespakket, Coole Keukenaccessoires, Uit Eten Game Pack en Interieurontwerper Game Pack.
 • GEEN custom content, behalve als het van SNW komt (simsnetwerk.com).
 • ALLE items in de kamer moeten gebruikt worden, inclusief die op de muur en aan het plafond. De items moeten bereikbaar blijven. Behang en vloertegels hoeven niet gebruikt te worden.
 • Items kopiëren of meer dingen toevoegen is wel toegestaan. Items verwijderen die oorspronkelijk in de kamer waren is NIET toegestaan.
 • De kleur/ontwerp/grootte veranderen van een item uit de kamer is NIET toegestaan.
 • Vergeet niet je kavel een naam te geven.
 • Inzendingen moeten naar de Sims 4 gallerij staan met beide hashtags #SNWstorybox and #StoryBox1023.
 • We gaan de inzendingen van deze uitdaging op het RosieSoCosy Twitchkanaal bekijken.
 • Deadline: 2 december 2023.

 

F.A.Q.

 • Mag ik deze uitdaging met een andere (bijvoorbeeld shell) challenge combineren?
  Ja! Voel je vrij om het te combineren met een shell challenge, zolang de inzending maar voldoet aan de bovengenoemde regels!
 • Mag ik met iemand samenwerken aan deze uitdaging?
  Ja natuurlijk! Als één van jullie het leuk vindt om te bouwen, en de ander vindt het leuker om in te richten, dan ga gerust jullie gang! Combineer jullie creativiteit in één inzending!
 • Ik speel De Sims 4 op console, kan ik meedoen?
  Ja! Zolang je toegang hebt tot de Sims 4 galerij om onze Story Box te downloaden, en jouw inzending te uploaden, dan kun je meedoen.
 • Mag ik de uitdaging ook streamen of een video ervan opnemen?
  Natuurlijk! Dat vinden wij trouwens ook leuk om te zien. 😊
 • Welke packs kan ik gebruiken voor de uitdaging?
  Allemaal! Rosie heeft alle uitbreidingspakketten, game packs, accessoirespakketten en kits.
 • Moet ik packs gebruiken? Ik heb helemaal geen packs!
  Natuurlijk niet! Als je alleen het basisspel hebt zijn je opties wellicht wat beperkt, maar je mag zeker meedoen met enkel het basisspel! Tip: gebruik de debug cheat voor meer (speciale) objecten.
 • Mag ik T.O.O.L. gebruiken voor mijn bouwwerk?
  Ja! Dit zou niet als CC gezien moeten worden op de galerij, dus ga je gang.
 • Moet ik echt meer dan één koelkast en oven toevoegen?
  Nee (dit snap je waarschijnlijk alleen als je onze streams kijkt, doen dus!) Wouter zegt dat alleen maar om jullie te trollen. 😂

Meer vragen? Dat kan via Discord, BlueSky, Mastodon of Twitter!

We laten alle inzendingen zien tijdens een Twitch live stream op twitch.tv/rosiesocosy op een nog later te bepalen datum (waarschijnlijk het weekend na het einde van de deadline). We zullen de precieze datum op onze socials aankondigen. Heb je de showcase gemist? De VOD blijft nog 2 maanden op Twitch staan na afloop, en we uploaden de volledige video ook naa het RosieSoStreamy kanaal op YouTube.

Bedankt, en veel plezier!

Advertentie

Mastodon - Mastodon