Google+

MySims Friends

maandag, september 19, 2016 - 22:00

Ik kwam een interessant artikel op Nintendo Everything tegen, waar ze praten over MySims Friends, een geannuleerde Nintendo 3DS titel uit 2010. Een van de Nintendo Everything lezers had een interview met art director Xavier Garcia. Garcia heeft een aantal jaar geleden wat afbeeldingen gepost van MySims Friends. En recentelijk heeft Garcia daar wat meer over kunnen vertellen.

“StreetPass and other Nintendo connectivity and was essentially an online only game.”

EA heeft de game geannuleerd omdat ze met De Sims franchise een andere richting wilden inslaan. Helaas hoorde MySims daar niet bij.

Behaviour Interactive hoopte de mogelijkheid om de omgeving aan te passen te implementeren in de nieuwe MySims Friends game. In de afbeeldingen hieronder kun je zien hoe je een standaard huis kon nemen en die van stijl kon veranderen. De stijlen waren Goth, Sporty, Futuristic, Cute, Tasty, Nature, en Fancy.

Hier zijn een aantal van Garcia's MySims Friends afbeeldingen en opmerkingen:

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

MySims Friends

Ik ben zelf nogal teleurgesteld dat de MySims franchise is gestopt. Ik vond de MySims games altijd leuk, allemaal eigenlijk. Ik heb ze ook allemaal, op alle platforms. Ik zou MySims Friends ook zeker hebben gekocht!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon