Google+

Simpedia: De Sims 4

Media

The Sims 4: Xbox One and PS4 Official Trailer
The Sims 4 on consoles PS4 Xbox One press release
The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles
The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles
The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles
The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles

Introductie

Als je reserveert, krijg je het De Sims™ 4 Perfecte Patio Accessoirespakket, met bubbelbaden, meer outfits en bonusdecoraties!

Voel de macht en creëer en bestuur mensen in een virtuele wereld zonder regels. Laat je creativiteit de vrije loop bij het creëren van het uiterlijk en karakter van jouw Sims en bouw de perfecte huizen voor ze. Laat jouw Sims relaties vormen, carrières opbouwen en levendige nieuwe werelden verkennen.

 

Kenmerken

CREËER UNIEKE SIMS
Creëer tal van unieke Sims met verschillende uiterlijke kenmerken, eigen karakters en hele nieuwe emoties. Vorm de lichamen van je Sims met de krachtige nieuwe tool Sim creëren en bepaal vervolgens hun kapsels, loopjes en outfits. Geef ze een doel om voor te leven door karaktereigenschappen en ambities te kiezen en hun hart, lichaam en ziel te besturen.

BOUW HET PERFECTE HUIS
Bouw en ontwerp nu zonder enige moeite huizen voor je Sims met de gloednieuwe ingerichte kamers in 'Bouwen'. Bouw het huis van je dromen door zelf de indeling te ontwerpen, meubels te kiezen en het landschap te veranderen. Je kunt zelfs een zwembad en een kelder toevoegen!

VERKEN LEVENDIGE WERELDEN
Verken de prachtige werelden met unieke buurten en ontdek allerlei interessante locaties. Jouw Sims kunnen op bezoek gaan bij andere gemeenschappen om hun sociale cirkel uit te breiden, heerlijk ontspannen in het park met vrienden of op zoek gaan naar leuke nieuwe voorwerpen om te verzamelen.

SPEEL MET HET LEVEN
Bestuur de leuke en spannende momenten in de levens van je Sims, van hun relaties tot hun carrières. Alle aspecten van hun levens, van hun geboorte, via de peuterjaren tot volledige wasdom, worden door jou gevormd. Ontwikkel de vaardigheden van je Sims en stort je op nieuwe hobby's.

Release Dates

Releasedatum VS: 
17 nov 2017
Releasedatum EU: 
17 nov 2017
Releasedatum VK: 
17 nov 2017

Ratings

PEGI 12

Advertentie

Mastodon - Mastodon