Google+

Producer Blogs: De Sims 4 komt naar de Xbox One en PlayStation 4!

woensdag, juli 26, 2017 - 19:00

 

Het is zover consolespelers! De Sims™ 4 komt naar Xbox One en PlayStation® 4 op 17 november 2017! Het maakt niet uit of je liever op console of PC speelt, binnenkort kun je de verhalen van jouw Sims delen vanaf jouw favoriete platform.

En het is ook precies het juiste moment om aan De Sims 4 te beginnen. Sinds onze eerste release op de pc hebben we verschillende updates aan de basisgame uitgevoerd. Variërende van de toevoeging van spoken en zwembaden, tot nieuwe carrières, halve muren en vaatwassers! Daarnaast hebben we de wereld van Newcrest toegevoegd om je Sim de ruimte te geven om te groeien; Creëer-een-Sim verbeterd om nog meer aanpassingsopties qua geslacht te bieden en recentelijk peuters als nieuwe speelbare levensvorm toegevoegd! Al deze geweldige updates zijn vanaf het begin beschikbaar als je De Sims 4 op de console gaat spelen.

The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles

En dat is natuurlijk niet alles! In november, zodra De Sims 4 uit is op Xbox One en PlayStation 4, zullen Maxis en het team van Blind Squirrel Games stapsgewijs het beste van de huidige extra DLC ook overzetten naar de console. Ook zijn we van plan spelers regelmatige game-updates aan te bieden om ook de nieuwste content en functies die we hebben uitgebracht voor PC beschikbaar te maken en jullie speelervaring te blijven verbeteren.

Klaar om aan de slag te gaan en met het leven te spelen? Vanaf vandaag kun je De Sims™ 4 op Xbox One en PlayStation® 4 reserveren om De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires* te ontvangen met bubbelbaden, meer kleding en extra decoraties. Ja, dat heb je goed gehoord! Vanaf nu tot en met 17 november 2017 ontvang je een digitale code om het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket te downloaden als je een fysieke of digitale versie van De Sims 4 op de console reserveert.

The Sims 4 on PS4 Xbox One consoles

Nog geen genoeg? Reserveer De Sims 4 Deluxe Party Edition op Xbox One en PlayStation® 4 en je ontvangt niet alleen De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires bij de lancering, maar ook extra voordelen en spannend materiaal* waaronder:

  • Vroege Toegang, krijg tot drie dagen vroege toegang tot de volledige game;
  • Digitale content 'Feestbeest' met de Vlammende Tikibar met strakke en stijlvolle outfits voor je Sims;
  • Digitale content 'Tot in de vroege uurtjes' met de laserlichtshow, leuke decoraties en de meeste geweldige kostuums om een feestje mee te bouwen;
  • Digitale content 'Dierenhoedjes' met een collectie leuke dierenhodjes die jouw Sims vol trots kunnen dragen.

Dus om het even samen te vatten... Hoewel de wereldwijde release op de console 17 november 2017 plaatsvindt, zijn er een paar manieren om De Sims 4 iets eerder op de console te spelen:

  • Door deel te nemen aan EA Access** om vroege toegang te ontgrendelen via de Play First-proefversie die op 9 november van start gaat;
  • Door De Sims 4 Deluxe Party Edition te bestellen en al vanaf 14 november toegang te hebben;
  • Door De Sims 4 Standard Edition te bestellen en de game bij de wereldwijde lancering op 17 november te ervaren.

Ben je toevallig op de Gamescom in Keulen? Bezoek dan de beursvloer in de Family & Friends Zone in Hal 10.2 van 22 augustus 2017 t/m 26 augustus 2017 om De Sims 4 voor de eerste keer op de console te ervaren.

In de aankomende maanden onthullen we nog meer details. Check onze FAQ om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom De Sims op de console. Volg ons via Twitter en Instagram, vind ons leuk op Facebook, en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie www.ea.com/the-sims/the-sims4/console/disclaimers voor meer informatie.

**Er zijn voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen van toepassing. Zie www.ea.com/eaaccess/terms and www.ea.com/eaaccess voor meer informatie.

SimGuru's / Maxoids: 

Advertentie

Mastodon - Mastodon