Google+

Simpedia: De Sims 3: Dragon Valley

Media

Introductie

Welkom in Dragon Valley, een wereld vol fantastische mythen en legenden. Het is alweer jaren geleden dat volwassen draken dit vredige stadje lastig vielen, maar dat betekent niet dat de Sims niet meer op hun hoede hoeven te zijn. De elven in Dragon Valley werken hard om hun leger gereed te maken, de inwoners voor te bereiden op het ergste en ervoor te zorgen dat de wetenschap in staat is om de jonge draakjes klein te houden. Op dit moment is het luchtruim nog veilig, maar in de stad laait de vete tussen de familie Mithrilen en O'Connell hoog op. Het is een strijd tussen traditie en voortgang. Welke zijde kies jij?

Inclusief premium materiaal

  • Rode DraakBrand! Brand! Als je vijanden hebt dan kun je je geen betere vriend wensen dan de Rode Draak! Hij is dapper, agressief en bereid om iedereen die jou tegenstaat in vuur en vlam te zetten. Ben jij een vals iemand die wel van een grapje houdt? Gebruik 'Foltervuur uitspreken over…' om het een andere Sim letterlijk te heet onder de voeten te maken. Maar kijk uit, want als je jouw draak op je vrienden en buren afstuurt, kan dat je misschien je vriendschappen kosten!
  • Groene DraakHet is geen geheim dat draken gek zijn op schatten en ze met hand en tand verdedigen. Dat geldt ook voor Groene Draken. Als jij ook graag naar smaragden en diamanten zoekt, dan heb je er een nieuwe vriend bij! Maar voor deze draak draait niet ALLES om schatten. De draak kan je ook helpen met de oogst en het verbouwen van alle mogelijke planten op je kavel! Het is namelijk een "Groene" Draak.

Achtergrondverhaal

Open je ogen!

Jullie dragen allemaal draakjes met jullie mee als huisdieren. Zien jullie het dan echt niet? We zijn nog maar net hersteld van de vorige drakenaanval die het land verwoest heeft.

De familie O’Connell valt onze gemeenschap binnen met theorieën over het temmen van draken, maar we houden deze familie scherp in de gaten! Want het is de familie Mithrilen die er altijd voor zorgt dat het veilig is in de stad!

Trap er niet in. Kijk maar eens goed naar de draken. Het zijn dan wel jonkies, maar ze hebben allerlei streken!

Hier kan niets dan ellende van komen. Laat mij een handje helpen. De familie Mithrilen weet alles over onze geschiedenis, tradities en ons verbond met het land. Geef mij een kans om iedereen in veiligheid te brengen, voordat het te laat is.

Kies Mithrilen als burgemeester
Voordat het te laat is.

Release Dates

Releasedatum: 
31 mei 2013

Ratings

Advertentie

Mastodon - Mastodon