Google+

De Sims 3 Dragon Valley is uit het ei gekropen!

donderdag, mei 30, 2013 - 18:11

De nieuwste digitale wereld is nu verkrijgbaar

Vandaag wordt De Sims 3 Dragon Valley, de nieuwste digitale wereld voor De Sims 3, gelanceerd via De Sims Store. In deze gloednieuwe wereld kunnen spelers naar een fantastische bestemming vol sprookjesachtige mystiek reizen. Zo gauw je Sims in Dragon Valley arriveren, zullen ze een stadje met Keltische gebouwen aantreffen op de oever van een zacht stromende rivier, die tussen de glooiende heuvels doorstroomt.

Voor de allereerste keer ooit komen er in De Sims 3 Dragon Valley babydraken voorbij. Deze exclusieve wezentjes leven alleen in deze wereld. De draken leven niet alleen zij aan zij met de stadsbewoners, maar ze kunnen ook als huisdier gehouden worden. Spelers kunnen drie verschillende draken uitbroeden (rode, groene en paarse). Iedere draak heeft een eigen karakter, positieve bijbehorende gemoedstoestanden en grappige streken.

De Sims 3 Dragon Valley kan alleen gespeeld worden in combinatie met De Sims 3 basisgame. De game kan digitaal gedownload worden via De Sims 3 Store als Standaard Editie of Gouden Editie.Bij de Gouden Editie ontvang je 1.900 SimPoints en de set Keltische Oorden, met daarin 10 oude en mysterieuze virtuele voorwerpen, die je Sims in hun huizen en achtertuinen kunnen gebruiken.

Bezoek De Sims 3 Store om De Sims 3: Dragon Valley te bekijken en te kopen!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon