Google+

"Dress to imress" met Diesel!

donderdag, mei 10, 2012 - 22:00
De Sims 3: Diesel Accessoires

Games en fashion gaan samen in De Sims 3: Diesel Accessoires

Vandaag kondigen EA en Diesel een samenwerking aan tussen De Sims ™ en het iconische mode en lifestyle merk, die spelers de laatste kleding en meubels van Diesel's 2012 Lente/Zomer collectie geeft, welke op het moment alleen beschikbaar is in de Diesel winkels en op de Diesel site. In De Sims 3 Diesel Accessoires, krijgen spelers toegang tot Diesel en hun jongeren lifestyle merk 55DSL met kleding voor mannen en vrouwen alsmede Diesel's meubels, zodat iedereen de hipste looks kan creëren en de huizen van je Sims kan inrichten met de meubels die Diesel tot 1 van de meest populaire lifestyle-merken in de wereld maakt.

De Sims 3 Diesel Accessoires bevat meer dan dozijn kledingstukken zoals jurken, jasjes en de iconische denim collectie van het merk, die je Sims in staat stellen om te zijn wie ze willen zijn. Maak de look compleet in je huis en geef je Sims een geweldige lifestyle met objecten zoals koffietafels, een bed en een sofa van de Diesel Home Collection. Veel van de objecten die je in de game vind zijn ook te koop in de Diesel winkels en op Diesel.com! Creeër de hipste looks en richt je Sims hun huizen in met de opvallende meubels die Diesel tot een van de meest lifestyle-populaire merken in de wereld maakt.

Bekijk de laatste stijlen voor je Sims hier.

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon