Google+

SNW is 10 jaar oud!

maandag, maart 24, 2014 - 19:47

Mijn feestelijke nagels vandaag! :D

 

10 jaar!!

Woah, daar is het dan. SNW is vandaag 10 jaar oud. Als je me dit 10 jaar geleden had verteld, dan had ik je uitgelachen en dan had ik je niet geloofd. Maar het is best wel een mijlpaal. Ik zal het nog een keer herhalen. SNW is vandaag 10 jaar oud. Ik begon in januari 2004 aan de site geloof ik, de website voorbereiden en inhoud aanmaken. En ergens in maart heb ik de site dan online gezet. Maar ik heb nooit een officiële openingsdag gehad ofzo. Dus op een gegeven moment, ongeveer een jaar later, bedacht ik me ineens... Wanneer ben ik eigenlijk begonnen? Ik moet eigenlijk een officiële datum hebben ofzo. Dus dat is dus het moment geweest waarop ik besloot dat het de 24e was. En als je nu op de forums zou gaan kijken naar mijn oudste berichten, dan zijn die van september of zelfs van augustus 2003. Want ik heb al sinds 2000 fansites. Maar met SNW was het gewoon anders. Duidelijk, want SNW is er nog steeds. :D Ondanks mindere tijden waarbij we bijna alles waren kwijtgeraakt. Ik heb uiteindelijk toch niet opgegeven en ben weer gewoon aan de slag gegaan, om te doen wat ik zo leuk vind. Dingen maken en die op mijn fansite zetten haha. Ik hou gewoon van deze community. Dus ik zou zeggen op naar de volgende 10 jaar!! :D

 

Giveaway?

Wat betreft de giveaway. Een aantal van jullie hebben misschien wel gehoord dat ik een giveaway zou doen voor de 10e verjaardag van SNW. Dat gaat nog steeds door hoor. Echter, alle dingen die ik zou weggeven zijn nog niet daadwerkelijk hier. En ik was van plan een video op te nemen om alle prijzen te laten zien. Maar goed zonder die prijzen heb ik weinig om te laten zien. Dus dat komt nog. Happy

 

Q&A!

Ik heb gevraagd of mensen interesse hadden in een Q&A video op mijn kanaal, en mensen vonden het dus ook echt een leuk idee! Dus als je vragen hebt over SNW (of iets anders dat je kwijt wilt, dat mag ook), laat dan een reactie achter onder dit bericht, of op Twitter, Facebook, of Tumblr.

 

Bedankt!

Ik wil gewoon even zeggen dat ik zonder deze lieve community waarschijnlijk al lang geleden gestopt zou zijn met mijn fansite. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze community. Ik ben blij dat ik zoveel mensen heb mogen ontmoeten, waaruit ook weer vriendschappen zijn ontstaan. Dat is vooral dankzij De Sims en dankzij mijn site. Dat vind ik heel speciaal en ik denk er heel vaak aan. Dus eigenlijk wil gewoon even dank je wel zeggen. Dank je wel aan alle bezoekers, leden, fans, volgers, abonnees, en vrienden. xoxo Rosie

Facebook Reacties

Site Reacties

Djeranotjuh
afbeelding van Djeranotjuh

GEFELICITEERD :DDDD

Rosana
afbeelding van Rosana

Dank je wel DJ! :D

Advertentie

Nieuwsarchief