Google+

Bohemien-Tuin store set!

vrijdag, maart 7, 2014 - 22:30

Weet je nog hoe ik een superrrrrrlang en informatieve post had gemaakt over de aankomende store set? Nou die set is dus de Bohemien-Tuin set. Ik krijg de laatste tijd zo'n hoofdpijn van mijn site als ik nieuws wil posten. Er verdwijnen willekeurige stukken tekst en afbeeldingen, vooral als ik het ga vertalen. Ik maak geen grapje, de nieuwsafdeling van de site zuigt momenteel zo hard. Hoop echt dat we daar binnenkort iets aan kunnen veranderen. Maar nu to the point. De Bohemien-Tuin set is inmiddels uit, er waren wat problemen waardoor de set iets later uitkwam. Maar het is er nu eindelijk, beschikbaar om te kopen en downloaden! Bekijk alle afbeeldingen hieronder.

De set kost 1.700 SimPoints en bevat 24 items, inclusief een premium item genaamd Bohemien-fruit en -noten. De set heeft 8 ingrediënten zoals aardbeien, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, perziken, peren en zelfs cacaobonen voor chocolade!

Geef je innerlijke Bohemien de vrije teugel! Breng een lenteochtend door met het planten van allerlei gewassen en lounge daarna lekker de hele middag onder een met bloemen bedekte luifel. Welke vrije geest wil er nu niet zijn retro-laarzen uittrekken om lekker tussen de wilde bloemen rond te banjeren?

Bekijk en download de nieuwe Bohemien-Tuin store set nu!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon