Google+

Gelukkig Nieuwjaar!

Hallo allemaal! Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad! Ik heb het met mijn familie gevierd. We hebben raclette voor avondeten gehad. En om 12 uur hadden we oliebollen en sterretjes!

Ik hoop dat 2014 voor iedereen een geweldig jaar gaat worden. SNW heeft het best goed gedaan in 2013. Ik heb de intentie om 2014 een nog beter jaar te maken. Happy

Ik wil bij dezen ook drie dingen aankondigen!

 

SNW op deviantArt

Ik heb pas geleden een van mijn oude deviantArt accounts nieuw leven ingeroepen. Ik heb de naam veranderd en de inhoud ook. En nu is snwgames dus aanwezig op dA. Ik zal daar wat screenshots en andere Sims dingetjes uploaden. Dus als je lid bent op dA, dan kun je SNW daar nu ook volgen! Ik volg alle Sims accounts terug. Happy

 

Live Streams en Let's Plays(?)

Ik twijfel al een tijdje of ik Let's Plays ga doen of niet. Ik ben best wel cameraschuw, en ik vind het horen van mijn eigen stem ook echt verschrikkelijk. Het is nog erger in een andere taal. Maar ik heb toch besloten om zo nu en dan wat live streams te gaan doen. Het is een goede manier om over mijn angsten heen te komen. De live streams zullen meestal Sims gerelateerd zijn, maar ook zal ik andere games als SimCity en Minecraft meepakken. In eerste instantie wil ik niet praten, ik heb mijn microfoon helemaal uitgezet. Dit zal waarschijnlijk naarmate de tijd vordert wel veranderen. Ik heb de live streams al getest op mijn Twitch kanaal. De Sims 3, De Sims 2, en Minecraft werken allemaal prima. Ik heb The Sims nog niet goed werkend gekregen, maar ik ben vastbesloten om dat ook werkend te krijgen. Ik heb zoveel games en ik realiseerde me dat mensen het vaak gewoon leuk vinden om te kijken wat anderen in hun spel doen. Dus dat is een van mijn goede voornemens voor SNW! Voor de oudste leden en bezoekers hier, jullie weten misschien nog wel dat ik mijn Sims 2 spel in 2005 live heb uitgezonden? Ik vond dat echt heel erg leuk! We zouden dat weer opnieuw kunnen doen. De vraag is alleen, speel en praat ik dan in het Engels of het Nederlands? Ik geef de voorkeur aan Engels, en ik denk dat de meeste bezoekers dat prettiger vinden (aangezien de meesten geen Nederlands verstaan :P ).

 

Als laatste: een nieuw teamlid; Marii!

Ik run SNW al jaren grotendeels in m'n eentje. Door de jaren heen hebben we wel wat moderators gehad op het forum enzovoorts. En soms schreven mensen wel een kort artikeltje over een nieuw pack. Maar het gros van het werk hier doe ik toch echt zelf. En hoewel ik daar best wel trots op ben, ben ik er niet op tegen dat er mensen in het team komen. Zoals de meeste mensen heb ik het druk met het echte leven, en ik heb moeite het allemaal maar in m'n eentje te doen. Ik ben gewoon nog steeds van plan om door te gaan met de dingen die ik al deed op SNW, maar het is wel fijn als er mensen met talent het team komen versterken. Marii heeft al eerder reviews voor SNW geschreven, en pas geleden heeft ze ook een Nederlandse video review van Midnight Hollow gedaan. Ze heeft ook haar eigen Sims kanaal waar ze Nederlandse Let's Plays video's maakt. Ga er eens kijken! Maar goed, het goede nieuws is dus dat Marii vanaf vandaag officieel als team member bij SNW komt! :D Geef haar een warm welkom!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon