Google+

Heins Verschrikkelijke Villa

donderdag, oktober 17, 2013 - 19:43

Er is een nieuwe locatie verkrijgbaar in De Sims 3 Store! Ik heb m al gekocht, maar weet niet zeker of ik het deze week al kan laten zien, omdat ik het heel erg druk heb. Maar het ziet er in ieder geval cool uit.

De prijs is 1.900 SimPoints, maar de locatie is in de aanbieding voor 1.700 SimPoints tot 25 oktober!

De premium contnt is de Deur van Leven en Dood!

De meeste Sims rennen keihard de andere kant op als Magere Hein eraan komt, maar met de Deur van Leven en Dood kunnen je Sims gewoon op zijn deur kloppen. Misschien valt-ie nog wel mee ook! Wil je een geliefde terughalen? Klop op de deur van Magere Hein om hem of haar te laten reïncarneren! Heb je een eenzame ziel die in zijn of haar eentje het ouderschap wil proberen? Laat oude Hein een Genetische Samensmelting simuleren met de Sim van jouw keuze! Je kunt Magere Hein zelfs uitdagen voor een spanend gitaarduel!

Weet je dat enge huis nog aan het einde van de straat waar je op de deur moest kloppen om te bewijzen hoe dapper je was? Heins Verschrikkelijke Villa is zo'n huis. Een uitgebrande toren, verborgen catacomben en een doorgang om Magere Hein zelf op te roepen zijn slechts een paar van de enge dingen die hier aanwezig zijn. Verborgen in de schaduwen ligt echter het geheim naar genetische samensmelting, het eeuwige leven en een paar snoeiharde gitaarklanken.

Bekijk en download Heins Verschrikkelijke Villa!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon