Google+

Welkom

dinsdag, januari 22, 2013 - 08:07

Welkom op de tijdelijke SimsNetwerk (SNW) en SimCityNetwerk (SCN) website!

Hier is een Q&A of FAQ (hoe je het ook wilt noemen) wat hopelijk wat duidelijkheid zal scheppen.

Waar is de echte website? Wat is er gebeurd?

Allemaal weg! De website zoals we die kennen is weg. De server is gecrasht. Het bestandssysteem heeft alles corrupt gemaakt. Alle websites en mailboxen (en dan nog een beetje) zijn corrupt geraakt en onleesbaar.

Hoe zit het met backups?
We hebben een persoon die gewoonlijk dagelijks een backup maakt. Echter deze persoon had zelf ernstige problemen toen de server aan het falen was, daardoor zijn de recente backups allemaal weg. We hebben nog wel wat backups van augustus 2012 en deze zouden veilig en goed moeten zijn. Het is dus wel van augustus 2012, en daarmee zijn we alles tussen augustus en nu wel kwijtgeraakt.

En wat gaat er nu gebeuren?
Na een weekend de schade te inspecteren en veel tranen, heb ik besloten om door te gaan met SNW. Ik moet toegeven dat mijn "kindje" zo verliezen erg moeilijk is en dat ik even goed moest nadenken of ik wel opnieuw wilde beginnen. Ik weet echter in mijn hart dat ik het teveel zou missen. Ik zou de games, de community, de mensen, alles eigenlijk gewoon heel erg missen. Dus ik ga opnieuw beginnen. Mijn vriend (Cheetah van The Sims Zone) zal meehelpen met het opnieuw opbouwen en structureren. Ik kan het wel zelf, maar het gaat sneller als je het samen doet. Het is een zeer complex systeem en ik ben een behoorlijke perfectionist als het op mijn sites aankomt, dus ik vertrouw enkel Cheetah om me hiermee te helpen. Veel vrienden hebben hun hulp aangeboden, en dat waardeer ik heel erg!

Cheetah is momenteel overigens ook alles aan het downloaden, van de bestanden die er nog zijn. Als alles veilig en wel op een backup schijf staat, zal hij beginnen de server opnieuw te installeren. Fris en schoon. Als dit af is, zullen de meeste sites al terug op de server gezet worden, inclusief een aantal websites van mezelf (aangezien ik die de afgelopen maanden niet heb bijgewerkt, zullen de backups van augustus 2012 daar prima voor zijn).

Wanneer komt SNW terug?
Zoals ik al eerder heb aangegeven: we moeten opnieuw beginnen. Ik werk ongeveer 10-12 uur per dag aan mijn websites, dus ik hoop dat ik binnen 2-4 weken weer terug ben. Maar in de tussentijd moet de tijdelijke site voldoen. We zullen hier belangrijk nieuws posten, evenals previews/reviews en giveaways.

Om op de hoogte te blijven van updates kun je ons volgen op Facebook en Twitter. Bedankt voor jullie steun!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon