Google+

EA BEREIDT ZICH VOOR OP GAMESCOM 2012

dinsdag, juni 19, 2012 - 15:59

Topmerken zijn aanwezig op het grootste Europese game-evenement van het jaar

SCHIPHOL-RIJK, 15 juni 2012 – Electronic Arts (NASDAQ:EA) heeft dit jaar weer wat in petto voor gamers uit de hele wereld op Gamescom 2012, de beurs die in augustus in Keulen wordt georganiseerd. Hier worden de nieuwste platformtitels bekendgemaakt voor alle genres, zoals first-person shooter, actie, sport, simulatie en casual. EA onthult nieuwe content en diensten van de populairste franchises, waaronder FIFA 13, Medal of Honor™ Warfighter, Need for Speed™ Most Wanted, Crysis® 3 en SimCity™.

"Gamescom is een van de pijlers van onze industrie", zegt Jens Uwe Intat, senior vice-president van EA Publishing in Europa. "De beurs is uniek, omdat deze zowel de game-industrie als de gamers zelf weet te trekken naar een presentatie van het gaafste entertainmentaanbod van het jaar. We kijken ernaar uit om er ook dit jaar weer bij te zijn."

Gamescom vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus 2012 in Keulen, Duitsland. De jaarlijkse Gamescom-persbijeenkomst van EA is gepland voor dinsdag 14 augustus om 16.00 uur.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon