Google+

De Sims 3 Showtime: Acrobaat Carrière review!

zondag, juni 17, 2012 - 16:23

Patricia heeft een review over de Acrobatencarrière uit De Sims 3 Showtime geschreven. Tijd om het te gaan lezen. Bedankt Patricia!

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

De Sims 3 - Beroep Acrobate/Acrobaat Review

Hoi, en welkom bij mijn review over het beroep: Acrobate/Acrobaat! Happy
Mijn naam is Kerry Kasmir en ik ben een inwonende van de stad Starlight Shores.

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Nooit echt heb ik geweten wat ik wilde in mijn leven. Samen met mijn beste vriendin woon ik samen en hebben we allebei een normale baan met een 9:00 tot 17:00 mentaliteit. Toch wilde ik echter graag eens heel iets anders proberen. Mijn beste vriendin kwam met het idee om Acrobate te worden.

Hint: Acrobate/Acrobaat kan je worden door via de computer, of via de krant, op de advertentie onder 'Beroepen' te kiezen voor Acrobate/Acrobaat.

Ik ben altijd al lenig geweest dus dat zou geen probleem zijn maar wat een lange weg had ik te gaan zeg. Gelukkig heb ik het volgehouden tot aan het bittere eind. Nu kan ik jullie er van alles over vertellen. Veel plezier met de review! Happy

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Belangrijke vaardigheden

Laten we beginnen met de vaardigheden die van belang kunnen zijn in dit beroep. Zo is bijvoorbeeld de atletische vaardigheid hartstikke belangrijk

Door je atletische vaardigheid zo snel mogelijk omhoog te werken ga je als een trein door de carrièreniveaus. Maar laat dat je niet misleiden, want er is namelijk ook nog een geheime 'performers' vaardigheid die je alleen kan trainen door te oefenen met je truukjes. Als je niet oefent en alleen aan je atletische vaardigheid werkt zal je vaak falen op het podium. Daardoor mislukken je truukjes en schaam je je kapot tijdens het optreden (10 minuten schaamte-moodlet voor elke keer dat je faalt).

Dan kan je wel carrièreniveau 10 hebben en bij een privé locatie optreden maar telkens struikelen of jezelf in de fik steken is niet bepaald een pretje. Voor mij niet en voor de bezoekers van je optreden niet. :worry:

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Hint: als Acrobate/Acrobaat zal je met vuur werken, dit zal je soms (of vaak :P) in de fik steken maar je zal er nooit door kunnen sterven. Wel kan je er bijvoorbeeld je haren mee verbranden. :-o

Hygiëne

Hoe raar het ook mag klinken, toekomstige Acrobaten wil ik heel graag waarschuwen voor het feit dat je met deze beroep ontzettend veel zal gaan zweten. :sweat: De truukjes waar je mee gaat optreden kosten veel van je uithoudingsvermogen en van je krachten. Hierdoor ga je ontzettend veel zweten. Het is dus verstandig om na je optreden, of oefendag in het park als voorbeeld, je sociale interacties kort te houden zodat je snel naar huis kan gaan om lekker te douchen.

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Hint: mocht je de optie beschikken om lekker naar het buitenland te kunnen reizen tijdens je weg naar de top, vergeet niet om Egypte te bezoeken en 'De Ingeblikte Douche' aan te schaffen. Dit is erg handig als je vooralsnog gezellig wilt na-kletsen over je optreden en je lentefris je fans te woord wilt staan. Happy (Om naar Egypte te kunnen reizen heb je de uitbreiding Wereldavonturen nodig.)

Carrièreniveaus

Hier zijn als volgt de carrièrebenamingen van alle niveaus. En de standaard wekelijkse loon die je elke zondag om 12:00 (in de middag) krijgt uitbetaald.

Niveau 1: Mime - aspirant - §275
Niveau 2: Beginnende Jongleur - §340
Niveau 3: Uitvoerend Kunstenaar - §400
Niveau 4: Slangenmens - §525
Niveau 5: Behendigheidspro - §650
Niveau 6: Beginnende Balanceur - §850
Niveau 7: Meester Balanceur - §1,125
Niveau 8: Vuurvlieg - §1,475
Niveau 9: Vuurdanseres - §1,850
Niveau 10: Meesteracrobate - §2,475

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Extraatjes:
Niveau 1, 2, 4, 7 & 9 krijg je een (nieuwe) outfit.
Niveau 6 krijg je de Balans Bal, die wordt geplaatst in je persoonlijke inventaris.
Niveau 8 krijg je de Legendarische Vuurring, die wordt ook geplaatst in je persoonlijke inventaris.

Hint: bij de Legendarische Vuurring kan je het vuur 3 verschillende kleuren geven. Je kan kiezen voor blauw, groen, of zoals bij mij paars vuur.

Locatie beschikbaarheid om op te treden

Vanaf:
Niveau 2: Groot Park
Niveau 3: Koffiehuis
Niveau 5: Live Showlocaties
Niveau 7: Privélocaties
Niveau 8: Grote Showlocaties

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Optredens regelen

Zoals misschien nog niet iedereen weet hoor je als artiest, of je nou Zanger/Acrobaat/Goochelaar bent, je eigen optreden te regelen. Zo heb je verschillende locaties als een Grote Showlocatie tot aan een klein en gezellig Koffiehuis. Overal zijn uitbaters waar je een auditie bij kan doen. Hun zullen dan bepalen of je geschikt bent of niet.

In het kopje hierboven kan je lezen bij welke niveau er plekken beschikbaar zijn, en ook welke plekken.
Vervolgens ga je ernaartoe, je kan dan naar binnen gaan om de uitbater te zoeken. Elke uitbater heeft zijn/haar eigen tijden dat ze op hun werk zijn. Of je kan buiten staan en de optie kiezen om de uitbater naar buiten te roepen, mocht de uitbater aanwezig zijn op dat moment.

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Je kan de keuze maken om een kleine en persoonlijke auditie te houden voor de uitbater. Vervolgens, wanneer je niveau hoog genoeg is zal de uitbater aangeven of je geschikt bent. Maar pas op, want ook al heb je het goede niveau dan nog kan een uitbater je afwijzen omdat je dan nog niet "beroemd genoeg" bent. Laat dat je niet afschrikken of demotiveren hoor! Ga gewoon naar een locatie waar je wel altijd toegelaten wordt voor een optreden, of ga buiten in het park lekker voor fooi optreden. Uiteindelijk zal je hogerop komen.

Eigen indeling instellen voor je optreden

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Wanneer je een optreden hebt weten te scoren moet je zorgen dat je op tijd van de dag van je optreden aanwezig bent bij het podium. Want je moet je podium namelijk ook nog indelen!

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Je gaat dan in een soort van koopmodus waarin de beschikbare decoraties voor jou te koop zullen zijn. Via Simport (andere artiesten verwelkomen, of ze zelf op pad sturen) kan je nieuwe decoratie delen open spelen om ze te gebruiken voor bij je eigen optreden.

Hint: denk goed na over je indeling op het podium. Hoe beter het thema van de verschillende decoratie objecten bij elkaar passen, des te groter een succes zal jouw optreden worden. Happy

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Geld verdienen als Acrobate/Acrobaat

Tot aan de top heb je als artiest een lange weg te gaan. Vooral omdat in het begin je loon erg magertjes zal zijn. Je wordt niet zoals bij een gewone baan elke dag uitbetaald. Je krijgt 1x in de week je loon uitbetaald, namelijk op Zondag.

Tot aan het einde van de week zal je andere manieren moeten vinden om geld binnen te halen voor brood op de plank. Tot je aan grote optredens kan beginnen, en zo het grote geld binnen kan halen, zal ik de volgende manieren op een rijtje zetten hoe je als artiest een beetje geld kan verdienen. Happy

  • Optreden voor fooi (zoek uit waar de hotspot is in de stad via de krant, zo heb je gelijk publiek)
  • Optreden in het park of in een koffiehuis (hoe vaker je ergens een super optreden geeft des te meer kans heb je op een vast optreden)
  • Doe mee aan elke SimFest die gehouden wordt
  • The Sims 3 Showtime: Acrobat Career
  • Vergeet niet de artiesten van je vrienden te verwelkomen (die brengen ook een aardig duitje in de zak)
  • Stuur je eigen artiest op pad naar een vriend of vriendin (breng niet alleen geld maar ook ervaring mee)
  • Voltooi kansen die op je pad komen (je krijgt namelijk ook kansen die te maken hebben met je beroep)

Eindwoord van Kerry Kasmir

Dan zijn we nu aan het einde gekomen van mijn review over Acrobaat/Acrobate.
Ik hoop dat ik dankzij mijn ervaring een handige review heb kunnen schrijven die voor andere Sims handig kan zijn. Happy

Als laatste zou ik alle artiesten op het hart willen drukken dat je nooit moet stoppen met oefenen, je bent namelijk nooit uitgeleerd! Wink

Ik ga ook maar weer gauw verder. Suul, suul Happy

The Sims 3 Showtime: Acrobat Career
The Sims 3 Showtime: Acrobat Career
The Sims 3 Showtime: Acrobat Career

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon