Google+

De Sims 3 Showtime Hands-on Preview #2

donderdag, maart 8, 2012 - 06:05
De Sims 3 Showtime Hands-on Preview #2

Onze Sims 3 Showtime hands-on #2 preview is eindelijk klaar. Ga maar lekker lezen. Veel plezier. En als je klaar bent, laat dan even een berichtje achter! Happy


Intro

Afgelopen week (vrijdag 2 maart 2012) ben ik weer naar Electronic Arts geweest. Dit keer ben ik bij Electronic Arts Benelux geweest (of wat specifieker, EA in Nederland). Waarom ben ik daar geweest? Nou, om weer De Sims 3 Showtime te spelen natuurlijk! Ja, we hadden weer een hands-on evenement. Alleen hoefde ik deze keer geen computer te delen met anderen. We mochten een specifieke carrière uitlichten (een die de meesten van ons vooraf hadden gekozen). En we mochten ook met SimPort spelen. Ik zal proberen jullie alles over de geweldige, nieuwe Goochelaarcarriere te vertellen. Want dat is de carriere die ik heb gekozen om te behandelen in deze preview. Ik hoop dat jullie van de preview kunnen genieten. En als je klaar bent met lezen en kijken naar alle coole afbeeldingen en videos, laat dan alsjeblieft even een reactie achter om jouw mening over deze expansion en je mening over de preview zelf te delen! Bedankt!

Starlight Shores

Starlight Shores is een prachtige nieuwe wereld die bij De Sims 3 Showtime zit. Zoals je op de screenshots kunt zien, is het een combinatie van Los Angeles (Hollywood) en Miami. Er zijn een aantal coole art deco elementen en vanaf een afstandje kun je ook het Hollywood-bord zien, al is het wel in het Simlish. Wink

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Er zijn een heleboel clubs en andere locaties in deze wereld waar Sims kunnen optreden. Er is een cool park met een gigantisch podium. Maar er zijn ook een hoop kleinere locaties in de stad. En Sims kunnen ook het stadion gebruiken om op te treden. Nou ja, als ze de eigenaar van het kavel hebben weten te overtuigen tijdens de auditie.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

CAS (Creëer een Sim)

Ik heb vooral naar (jong) volwassenen gekeken, de andere leeftijden hebben niet zoveel nieuws, dit is natuurlijk omdat de jong volwassenen en volwassenen vooral degenen zijn die de nieuwe carrieres zullen gaan gebruiken. Tieners en jonger kunnen deze carrieres niet gebruiken. En ouderen hebben wel wat nieuw spul. Nou weet ik niet hoe het bij jullie zit. Maar over het algemeen zijn de ouderen in mijn spel niet zo snel geneigd om het podium te beklimmen, dus dat is helemaal niet erg. Wink

Voordat we beginnen met de nieuwe kleding en kapsels, wil ik nog even zeggen dat er nieuwe schmink is en nieuwe gezichtsbeharing. Er zijn ook volop nieuwe mooie accessoires:

Schmink & Gezichtsbeharing

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Vrouwelijke Accessories

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

De kapsels zijn gewoonweg geweldig, dat vind ik tenminste ervan. Ik vind ze gewoon super. En de kleding is ook hartstikke tof, alhoewel ik moet toegeven dat ik dit vooral bij Sims zal gebruiken die ook daadwerkelijk artiest zijn. Het is niet echt alledaagse kleding zoals we aan gewend zijn. Het ziet er toch wel tof uit:

Vrouwenkleding

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Vrouwenkapsels

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Mannenkleding

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Mannenkapsels

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Koopmodus

De Sims 3 Showtime zit vol met nieuwe Showtime objecten. Zoals ik ook in mijn vorige Showtime hands-on preview heb beschreven, zat er een nieuwe kaptafel/kledingkast combinatie in (eigenlijk zelfs twee). Dit keer kon ik daar ook daadwerkelijk screenshots van maken en in plaats van alles weer op te gaan noemen, laat ik dit keer de screenshot het werk doen:

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Er is een nieuwe categorie in de catalogus, namelijk voor podiumdecoratie. Deze categorie bevat heel veel decoratieve elementen en verlichting. Kijk maar:

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Bouwmodus

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Nieuwe kenmerken en levenswensen

Er zijn nieuwe eigenschappen/kenmerken in dit spel. Dit is wat mijn Sim heeft gekozen. De artiesteneigenschap is nieuw. En de levenswens is ook nieuw.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Cheats

Er zitten wat nieuwe cheats in, zoals je kunt zien op de foto's:

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

SimPort

SimPort staat spelers toe om Sims uit te wisselen met vrienden van de officiële Sims 3 website. Dus mijn goochelaar Sim kan op tournee. Ze zal dan mijn spel verlaten, en is dan ongeveer een Sims dag weg. Mijn vriend(in) krijgt dan een verzoek. Als dit wordt geaccepteerd, dan zal mijn Sim langskomen in het spel van mijn vriend(in) en optreden. Als mijn Sim dan weer terug is, dan krijg ik een stempel. Voor elke carrière zijn er 15 stempels om vrij te spelen. En elke carrière heeft zijn eigen beloningsset. Voor zangers/zangeressen is dat het Straat Reputatie set en coole kostuums, voor goochelaars is het een Mystieke podiumset en voor acrobaten is het een set van Koning en Koningin schaakstukken en twee narren outfits.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Als je alle 90 stempels verzamelt (dus dat zijn ALLE stempels voor alle carrières) dan kun je nog een gigantische steampunk set vrijspelen. Deze set bevat decoratieve items en geweldige steampunk kleding. Oh ik vind steampunk zo leuk. Ik denk dat ik heel wat moet spelen als ik het spel eenmaal heb!

The Sims 3 Showtime

Om SimPort te gebruiken, kun je je Sim op tournee sturen door de computer te gebruiken, maar ook gewoon door naar het menu te gaan (dat ronde icoontje in de hoek links onderin). Als je dan in het SimPort Boek overzicht zit, dan kun je een vriend(in) vragen om een van zijn/haar Sims naar jou te sturen. Maar je kunt natuurlijk ook een van jouw Sims opsturen. De verzoeken van vrienden staan rechts in het scherm.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Zorg er trouwens wel voor dat je huishouden of familie bestaat uit twee Sims (jong volwassenen of ouder) in plaats van een eenpersoonshuishouden. Een van de dingen die je dan zult krijgen is een fout dat je SimPort functie niet kunt gebruiken (als je jouw Sim probeert op te sturen). Er moet een andere Sim achterblijven om "de buren in de gaten te houden". Hoewel dit best grappig is, zie ik niet in waarom het vereist is. Je zou toch denken dat het op dezelfde manier werkt als met gewone carrières. Als Sims dan naar het werk gaan (naar de rabbit holes dus) dan verdwijnen ze ook een paar uur, en daarna keren ze terug. Waarom kan dat niet ook gewoon zo met Sims die op tour gaan? Ach ja. Gewoon even dus dat je het weet, dat je twee Sims nodig hebt als je SimPort wilt gebruiken.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Oh en als je Sim op tournee is, kun je ze niet selecteren, of naar hun behoeften, baan, vrienden enzovoorts kijken. Als je dit toch probeert, dan zal het spel je vragen of je de tournee wilt beëindigen. Dus wees daar voorzichtig mee. Als je toch de tournee vroegtijdig beëindigt, dan krijg je ook geen punten of beloningen voor die specifieke tournee.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Nieuwe Mijn Pagina's, in-game profielen, vrienden en buttons

Pas geleden heeft The Sims Studio de Mijn Pagina functionaliteit op de officiële De Sims 3 website flink onder handen genomen. Het is nu een beetje zoals Facebook, waar je statusberichten kunt posten en die van je vrienden kunt lezen. Je kunt ze leuk vinden (duimpje omhoog), erop reageren enzovoorts. Dat is best wel cool.

Als je er behoefte aan hebt, kun je mij (SimsNetwork) toevoegen aan je vrienden op De Sims 3 website, wellicht kunnen we dan in de nabije toekomst onze Sims uitwisselen door middel van SimPort!

Nu moet ik zeggen, dat je niet De Sims 3 Showtime nodig hebt voor de nieuwe Mijn Pagina's en de in-game profielen. Maar ik gok wel dat alles voor de profielen al standaard in Showtime zit. Vanwege de nieuwe Mijn Pagina veranderingen heeft EA ook een update vrijgegeven voor het spel. Deze patch laat mensen met Sims 3 accounts verbinden met de website en hun vrienden in het spel, en met de patch kan men de dingen doen die ik hierboven heb beschreven. Nou, als je een vriendschapsverzoek hebt, dan kun je deze zien en goedkeuren in het spel. Je kunt ook op zoek naar nieuwe vrienden. Je kunt filteren op vrienden. Dus je kunt ook bijvoorbeeld alleen de recente actieve vrienden weergeven. Het spel was niet af toen we ermee aan het spelen waren. Of eigenlijk, de game waarmee we aan het spelen waren was al een maand oud. Dus sommige features kunnen mogelijk nog veranderen. Zo heb ik bijvoorbeeld meer dan 400 vrienden op de officiële website. In het spel liet mijn profiel echter maar 5 pagina's zien, en op elke pagina stonden 20 vrienden. Dus ja, ik gok dat er nog aan wordt gewerkt.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Terwijl je speelt, kun je ook de herinneringen/gebeurtenissen van andere vrienden zien. Ik zie het wel gebeuren dat mensen de popup in het spel irritant gaan vinden. Ikzelf vind het gewoon echt niet leuk dat er continu een popup rechtsboven verchijnt voor elk klein dingetje dat ik doe. Niet gewoon bij de grotere dingen die je bereikt zoals de buttons die je kunt vrijspelen, maar alles... Je kunt de gebeurtenissen wel uitzetten, dus dat helpt wel iets. En je hoeft ook niet per se online te gaan als je dat niet wilt, maar ik denk dat je dan dus ook juist die prestaties/buttons niet kunt vrijspelen. Ik vind het hele online idee best wel leuk, met vrienden enzo. Maar ik vond het gewoon zo irritant met al die meldingen. Ik vraag me ook een beetje af hoe de computers over de hele wereld deze online activiteit in het spel kunnen bijhouden. Als ik kijk naar mijn eigen profiel, ik heb meer dan 400 vrienden en ik kan me er iets bij voorstellen dat als de helft daarvan begint te spelen en de online functies gaan gebruiken, dat ik knettergek wordt van alle meldingen in mijn spel. Wellicht is het een goed idee om een update vrij te geven waarbij men iets specifieker kan instellen welke elementen er in de popup mogen verschijnen.

En dan nu de buttons. Die zijn erg cool. Ik denk dat die ook al met de patch erbij zijn gekomen? Ik had ze eerst nog niet gezien, tot deze week dan toen ik even thuis aan het spelen was en ik zag dat ik toen ook prestaties kon vrijspelen. Nou die buttons zijn dus cool. Een ieder die Spore weleens heeft gespeeld, zal weten waar ik het over heb. Spore had van die badges die je kreeg bij gebeurtenissen en acties. Mijn Sim kreeg nu dus een button terwijl ze een truc aan het doen was in de Goochelaars carrière. Maar er zijn nog zoveel andere prestaties voor alle andere uitbreidingen, en natuurlijk ook voor het basisspel.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Ik presenteer u Rosie the Amazing Bunny!

Wie? Nou Rosie the Amazing Bunny is mijn Sim in deze preview. Ze gaat de Goochelaar carriere proberen voor ons. En ja, ik heb de naam zelf gekozen. Ik kon de random naamgenerator gebruiken. Deze generator had wel wat coole namen voor artiesten (Goochelaars, Zangers/Zangeressen en Acrobaten). Maar ik vond die van mij toch net cooler. De naam was vrij snel gekozen toen mijn Sim het nieuwe konijnenpak aantrok. Ik was ervan overtuigd dat mijn Sim daarin zou gaan optreden. Maar nee. Ik kwam er al snel achter dat als je Sim optreedt, dat ze dan dus veranderen van outfit. Ik wist dit wel van andere carrières, maar ik heb er hier eigenlijk gewoon niet bij nagedacht. Dus toen had mijn Sim ineens een Goochellaarspakje aan met daarboven een vreemd konijnenhoofd. Dus dat moest ik even aanpassen haha.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Dit is het huisje waar Rosie woont... Het leven van een (beginnende) artiest is zo zwaar!

The Sims 3 Showtime

De nieuwe carrières beginnen

Om een van de nieuwe carrieres te beginnen, kun je gewoon een computer of een krant pakken om op zoek te gaan naar nieuwe banen en beroepen. De drie nieuwe banen/beroepen om uit te kiezen zijn Goochelaar, Zanger(es) en Acrobaat. Als je hier eenmaal uit hebt gekozen, dan krijg je een dialoogventertje om een naam te kiezen. Het spel genereert een naam voor je, maar je mag er ook zelf eentje invullen. En als je de gegenereerde naam niet leuk vind, dan genereer je er gewoon weer eentje. Foutje gemaakt? Of wil je de naam gewoon in iets anders wijzign? Klik gewoon op je Sim om de naam aan te passen.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Net als in Ambities zul je zien dat je verantwoordelijkheden hebt voor elke baan. Mijn Sim is een goochelaar. En haar verantwoordelijkheden zijn het optreden voor fooi, trucs oefenen en geboekt worden voor optredens. Je kunt ook een prestatiebalk zien, het inkomen per week, werkuren, werktitel en niveau. En er is ook een tijdschema waarin je toekomstige optredens komen te staan.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Oké, ik ben een Goochelaar, en nu?

Toen ik begon, wist ik echt niet waar ik moest beginnen. Ik kocht wat items uit de catalogus, ze zagen er zo magisch uit, maar dat bleken voornamelijk decoratieve items te zijn, waarop mijn Sim hoogstens kon zitten haha. Uiteindelijk kwam ik erachter dat mijn Sim dus trucs moest oefenen. Dus dan klikte ik mijn Sim aan waarna er een menu verscheen, met daarin de mogelijke trucs. Mijn Sim kon een kaartentruc doen en een bloementruc. En ze kon ook optreden voor fooi. Als de prestatie verbetert, en de Sim een niveau hoger bereikt, dan speel je ook vanzelf meer trucs vrij (of liedjes enzovoorts, afhankelijk van wat je doet natuurlijk).

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime


Audities en een Locatie Boeken

Op een bepaald punt moet je ervoor zorgen dat je Sim geboekt wordt voor bepaalde locaties. Optreden op deze locaties betekent dat je meer in de spotlight bent, waardoor je dan weer meer geld verdient en natuurlijk gaat de prestatiemeter ook omhoog. Mijn Sim moest auditie doen voor de eigenaar van een locatie. De eigenaar vond het leuk, dus mijn Sim werd gevraagd op te treden op een later tijdstip in die week. Dit evenement stond vervolgens gepland in het tijdschema welke je onder het tabje van je Sims' werk kunt bekijken.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

De Trucs

Toen mijn Sim begon, kon ze al een kaarttruc doen en een bloementruc. Zoals ik al eerder zei, speel je met elk level weer nieuwe dingen vrij. Dus mijn Sim werd telkens beter en speelde meer trucs vrij. Zo speelde mijn Sim nog een vogeltruc vrij, een vuurbaltruc, verdwijnende Sim truc, box der geheimen, box der gevaar, vlindertruc, munttruc, zware zwaarden truc, hete handjes, watergraftruc en zweven. Wellicht heb ik er een paar overgeslagen.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 ShowtimeSoms kunnen trucs verschrikkelijk verkeerd gaan. Sims kunnen zelfs sterven tijdens een truc. Gelukkig is mijn Sim nergens aan overleden... maar ze had wel een paar blunders tussendoor:


The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

SimFest

SimFest is een evenement waar Sims met een artiestencarriere samenkomen en het dan tegen elkaar moeten opnemen in een wedstrijd. Als ze het goed doen, kunnen ze een leuke prijs winnen. Sims die willen meedoen, moeten eerst de eigenaar van de locatie aanspreken. Toeschouwers hoeven niets te doen, behalve natuurlijk naar de show kijken!

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

Podium opbouwen

Hoewel ik wel alle opties ken, heb ik geen beeldmateriaal van het opbouwen van mijn eigen podium. We hebben tijd gekregen om te spelen en dat is cool, maar het is nog altijd niet genoeg om je overal op te kunnen richten. Dus daarom heb ik ervoor gekozen om wat videos te posten waarin mijn Sim het podium opbouwt (zie verder naar beneden onder De Optredens). Ze heeft wel de opstelling gebruikt die er al was. Als je een optreden gaat doen, kun je vooraf een eigen indeling maken, de indeling gebruiken van de locatie, of de opgeslagen indeling gebruiken.

The Sims 3 Showtime

Het publiek

Sims in het publiek, ook diegenen die je bestuurd, kunnen gewoon naar de show kijken, een verzoekje indienen, de artiest lastigvallen en nog wel de belangrijkste van allemaal: dingen gooien naar de artiest! En er is zoveel om uit te kiezen! Sims kunnen groenten gooien (aardappel, paprika, sla, ui en knoflook), ingredienten zoals (marshmallow, biefstuk, ei, kaas en tofu), fruit (watermeloen, banaan, appel en tomaat), overige objecten (badeendje, bubbelbad,/badschuim, honkbal, krant, reddingsboei, speelgoedkonijn, terrybeer en voetbal), bloemen (rozen, koeplant, orchideenm zonnebloemen en narcissen) maar je kunt ook met echt eten gooien (pizzas, cakes en sap). De Sims die spulletjes naar hun hoofd gegooid krijgen, mogen deze items ook houden. Hmmm, lekkere pizza! Het is in ieder geval wel veilig. Ik heb tenminste geen optie gezien om met ondergoed te gaan gooien hahaha.

The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime The Sims 3 Showtime

De optredens


Conclusie & Bedankje

Ik voel me erg gelukkig dat ik weer was uitgenodigd voor een event. Ik vind het namelijk erg leuk om onze lezers te vertellen over aankomende pakketten. Dus ik waardeer de uitnodiging zeer zeker. Bedankt EA!

Tegen de tijd dat je dit artikel leest, is De Sims 3 Showtime overal wel al in de winkels verkrijgbaar, behalve misschien in het Verenigd Koninkrijk. Het spel was namelijk op 6 maart 2012 uit in de VS, en zal op 9 maart 2012 uitkomen in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn drie verschillende versies van de game; de standaard versie, de limited edition en de collector's edition. De standaard en limited edition schelen niets in de prijs, maar de limited edition heeft wat extra spulletjes. Nadeel van de Limited Edition in de Benelux is dat deze enkel via Origin te krijgen is. De derde versie is dus de Collector's Edition, deze heeft een Katy Perry thema. Deze game is iets duurder dan de gewone variant, maar er zitten wel meer items in. Ik persoonlijk vind de Katy Perry versie de moeite waard omdat deze meer biedt.

Zoals veel andere mensen dacht ik eerst dat Showtime een soort nieuwe Na Middernacht zou worden. Alsof EA dingen was vergeten in Na Middernacht ofzo en die nu in een nieuw pakket wilde doen. Maar dat is dus helemaal niet zo. Hoewel de twee pakketten vast prima samen zullen werken, is het toch totaal anders. Deze game zal volledig nieuwe gameplay toevoegen aan je spel en je zult daardoor vele uren plezier hebben met de nieuwe carrieres en SimPort. Ik kijk zelf erg uit naar deze uitbreiding! Kan niet wachten tot ik het kan gaan spelen. En wellicht schrijven we binnenkort dan ook wel een review. Wink

Bedankt voor het lezen, vergeet niet om een reactie achter te laten!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon