Google+

Preview - De Sims 3 Beestenbende (Consoles)

zaterdag, augustus 20, 2011 - 17:50

Ons De Sims 3 Beestenbende voor Consoles artikel is nu klaar. Klik hieronder op lees verder!


The Sims 3 Pets on consoles

Bij de behind-closed-doors Sims presentatie op de Gamescom zagen we Aaron Connors. Hij liet ons een demo zien van De Sims 3 Beestenbende op consoles (een HD versie op de Xbox 360).

In De Sims 3 Beestenbende op consoles is er een heleboel nieuwe gameplay. De Karma Powers feature die veel mensen waarschijnlijk al kennen uit De Sims 3 op consoles is weer terug in deze console game. Het een feature die enkel op de consoles voorkomt, is erg populair en het is een heel groot onderdeel van de gameplay. Een heleboel karma powers zijn enkel beschikbaar voor de huisdieren in deze game. Er is een mystery journal met een hoop avonturen die opgelost moeten worden, waarmee je Sim huisdieren Simoleons kunnen verdienen. Op deze manier kunnen huisdieren ook financieel hun steentje bijdragen aan het huishouden.

Een groot verschil tussen de Sims 3 Beestenbende games op de consoles en de vorige huisdierengames op consoles (Sims 2 Huisdieren), is dat je dit keer dus ook echt de huisdieren kunt besturen! Je hebt geen speciale cheat nodig om dit te kunnen! En er is heel veel te doen voor de huisdieren in deze game. Er zijn ook een heleboel aan te passen aan de huisdieren in De Sims 3 Beestenbende op de consoles. Huisdieren hebben nu ook echt behoeften en wensen, net als Sims.

Je gelooft het nooit maar... Sims kunnen nu getransformeerd worden in huisdieren en andersom!

Er is een hele nieuwe, unieke buurt in De Sims 3 Beestenbende op consoles en deze heet Sugarmaple Coasts. Er zitten bovennatuurlijke elementen in, evenals kerkhofjes en een heleboel geheimzinnige dingen. Huisdieren kunnen de buurt zelf gaan verkennen.

Huisdieren kunnen ook werken, ze hebben carrières. Honden kunnen bijvoorbeeld in de Ordehandhaving gaan werken, wat ook weer een manier is om geld te verdienen.

In de Xbox versie kun je Kinect gebruiken. En dan hebben we het niet over de bewegingsfunctionaliteit, maar de spraakfunctionaliteit. Dus je kunt commando's geven met je stem, om de Sims en huisdieren te besturen, en dus eigenlijk om de gebruikersinterface navigatie met je stem te gebruiken. Zo kun je tussen Sims wisselen en sociale interacties gebruiken.

Tijdens de presentatie liet Aaron Connors ons een karakter zien genaamd Tiger Boy, die overigens ook al tijdens vorige demo's op de E3 eerder dit jaar voorbij kwam. Tiger Boy was helemaal verdrietig en in de rouw omdat zijn geliefde hond genaamd Tiger Dog net was overleden. Tiger Dog was nog steeds "aanwezig" als familielid. Blijkbaar kunnen huisdieren nog een paar dagen blijven nadat ze zijn gestorven, als geesthuisdieren! En even dat je het weet, huisdieren in de consolespellen kunnen enkel wegens ouderdom overlijden. Als Sims de karma power genaamd Divine Intervention gebruiken om hun net overleden huisdieren terug te brengen uit de dood. Maar je hebt dus maar een paar dagen de tijd.

In eerste instantie liet Aaron een interactie zien tussen een andere hond en Tiger Boy, in een poging Tiger Boy op te vrolijken. Dus de hond probeerde een aantal sociale interacties zoals Sit for... wat Tiger Boy erg kon waarderen. Echter, toen de hond de Play death interactie deed, werd Tiger Boy's hart weer helemaal opnieuw gebroken. Toen deed Aaron een poging om Tiger Dog terug te brengen uit de dood, in de hoop dat Tiger Boy hier dan vrolijk van zou worden. Het terugbrengen lukte en inderdaad, de hond was weer springlevend. Maar toen Aaron Tiger Boy en Tiger Dog weer samen wilde brengen, bleek dat Tiger Boy alweer naar huis was gegaan lol. Sims doen altijd onverwachte dingen. Dat weten we allemaal. :P

Een aantal andere karma powers die genoemd zijn, sommige positief, sommige negatief. zijn Cast Curse, Feral Possession en Meteor Strike. Vraag me niet wat deze karma powers precies allemaal doen.

Dan nu over de Limited Edition voor de consoles: Er zitten 10 of meer exclusieve dierenrassen in, die niet in de gewone editie van De Sims 3 Beestenbende zitten. Tussen deze exclusieve rassen zitten ook een paar rassen geïnspireerd op andere EA Games, zoals Dead Space en Dragon Age.

De console games komen in oktober 2011 uit. Er zal zover een gewone versie zijn als een Limited Edition.

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon