Google+

Voorproefje De Sims 3 Ambities

vrijdag, mei 28, 2010 - 16:27

Nog een klein weekje en dan is het zover: Dan is De Sims 3 Ambities officieel verkrijgbaar. Een aantal fansites hebben op 21 mei al de unieke mogelijkheid gekregen het spel te spelen en delen graag hun belevenissen in hun speciale previews die je hier kunt lezen:

 • Sims 3 Nieuws
  “De Sims 3 Ambities is een erg leuke uitbreiding met vele nieuwe mogelijkheden, waarin voor iedereen wel minstens één cariere zit die aanspreekt. De nieuwe buurt is erg mooi en de nieuwe opties zijn echt geweldig! Een geheim agent die zich midden op een plein achter bosjes verschuilt. Hoe verzint de The Sims Studio het toch telkens weer?”
 • Simparool
  “Over Ambities kan je kort en lang zijn; in het kort, Ambitites is een leuke uitbreiding.”
 • Sims Planet 2
  “Neem gerust een weekend vrij om het spel te ontdekken, want het is zo uitgebreid dat je wel even bezig bent. Ieder beroep heeft z’n eigen uitdagingen en daar ben je wel even zoet mee. De banen zijn erg belangrijk in dit pakket, maar er zijn ook genoeg andere dingen waarmee je je kunt vermaken.”
 • SmartSim
  “Ik ben heel erg enthansioust over De Sims 3 Ambities en ik kan niet wachten tot ik het spel uitgebreid(er) kan onderzoeken.”
 • De Sims 3 op Hyves:
  “De sfeer van Twinbrook is adembenemend. Het moeras is een juweeltje, als je daar woont, is de hele omgeving mistig en schemert de zon maar een klein beetje door deze dikke lucht.”
 • Simlicious:
  “Ik ben helemaal verliefd geworden op de binnenhuisarchitect en spokenjager carrière. De Sims 3 Ambities is een geweldig spel. Het is al een grote verbetering van het basisspel en de nieuwe buurt is geweldig.”
 • The Sims Resource:
  “Ze hebben dingen gegeven voor bouwers, spelers, ontwerpers en hebben het allemaal gedaan met humor. Ik ben blij dat ze bij EA weten dat niet iedereen het spel op dezelfde manier speelt en ze voor elk type speler iets toevoegen. We kunnen allemaal erg blij zijn met deze uitbreiding ^_^ EA heeft het weer gedaan, fantastisch!”
 • Sim Universe
  “Er zit echt voor iedereen wat in, of je nou van spelen of bouwen houdt. We vonden vooral privédetective heel grappig; de mysteries die je Sims moet oplossen zijn echt heel komisch.”
 • Simsnetwerk
  “Ik ben heel positief over deze uitbreiding en kan niet wachten tot ik hem in m'n handen heb.”
 • The Sims Zone (Engels)
  "Ambities is een leuke uitbreiding met genoeg gameplay om te ontdekken in de verschillende banen. Ze bieden een welkome verandering in het dagelijks leven van je Sims.”

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief